Recomandare film

Safe (2012)

Regia: Boaz Yakin

Distributie: Danni Lang, Jason Statham, Michael Jai White

Gen: Actiune/Crima

Durata: 94 minute

Premiera in Romania: 11.05.2012

Nota imdb: 6.5/10

Aseara aveam chef de un film si avand in vedere ca inca nu vazusem Safe, iar Jason Statham e un actor care imi place mie mult, l-am ales spre vizionare. Eu zic ca am facut o alegere buna pentru ca filmul e genul care te tine pironit in scaun pana la final.

Luke e un luptator de arte martiale, dar cum majoritatea meciurilor sunt aranjate el uita ca trebuie sa fie facut knock out la unul dintre ele din prima runda si din cauza asta foarte multi oameni pierd sume colosale la pariuri. Consecinta? Mafia ruseasca ii omoara familia si-l ameninta ca oricine va intra in contact cu el si-l va ajuta va sfarsi la fel.

Pe alt plan Mei este o fetita exceptionala ce este sechestrata de chinezi deoarece are o memorie fenomenala si retine numere fara absolut nici o problema. Nu foloseste calculator, iar asta e o mare calitate pentru afacerile murdare pentru ca nu raman urme.

Cand totusi fata reuseste sa scape cu mafia pe urmele ei, Luke e cel care o protejeaza si omoara tot ce prinde in cale. Povestea filmului e una antrenanta, iar actiunea e tot timpul la cote maxime. Impuscaturi, batai, faze science fiction cu un om care doboara 20 si multe gloante ce trec vajaind pe langa diverse urechi.

E interesant de urmarit pe durata actiunii cum evolueaza prietenia dintre Luke si Mei si povestile din spatele cortinei: aranjamentele dintre mafii si coruptia politistilor.

O poveste potrivita pentru amatorii genului care cu siguranta nu va va plictisi.
Vizionare placuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s