Goluri infinite

Si uneori tot ce-ti mai ramane de facut e sa indepartezi carapacea si sa te lasi iubit de celalalt in cel mai sublim mod.

E timpul sa uiti de umbre ce-ti danseaza pe perete, e momentul in care dai tocurile jos, deschizi fermoarul rochiei si o lasi sa alunece usor. Important e sa ramai goala pe dinafara si plina pana la refuz pe dinauntru. Important e ca cel din fata ta sa fie the one and only pentru o perioada pentru ca altfel tu vei ramane forever lonely. Ce sa mai aberez inutil, dragostea asta de fatada trebuie sa smulga masti, sa extenueze trupuri si sa umple suflete. Pacat ca noi oamenii schingiuim dragostea si apoi ne mai intrebam de ce ea fuge in directia opusa noua. Si cand te gandesti ca totul ar trebui sa fie atat de simplu, cand ar trebui ca infinitul sa fie asa usor de atins, dar din pacate nu atingem nimic, decat un gol nemarginit care ne seaca sufletul pana la disperare…

Advertisements

7 thoughts on “Goluri infinite

   • Draga mea, sa iti spun cate nu as putea sa iti spun exact. Dar inca exista. Nu trebuie sa te dai batuta doar pentru ca acum in aces prezent esti singura, si un el nu a reusit sa iti stea alaturi pentru fiinta extraordinara ce esti. Greseli oameni fac multe, ar trebuie sa nu te mai macine gandul asta sa dai drumu la toata durerea si sa zambesti cu adevarat maine cand te trezesti. Esti femeie sensibila, barbatii isi ascund sensibilitatea sub orgoliu. Cat despre cel care te va insoti in viata asta fara sa i-o ceri va aparea, cand nu il vei mai dori. Cand vei realiza ce esti tu defapt.

 1. Cele mai frumoase iubiri nu sunt cele care dureaza vesnic. Sunt acelea care-ti umplu sufletul inca mult timp dupa ce ele au luat sfarsit. Iubirea nu tine o viata. Doar se transforma pentru cei care aleg sa-si petreaca impreuna timpul. Si asta mi-au spus-o oameni care sunt impreuna de vreo 20-25 de ani, caci eu n-am experimentat pe propria piele, dar tind sa-i cred ca asa este.

 2. Iubirea e in multe feluri… iubirea inseamna dualitate… iubirea inseamna sa gandesti si sa respiri pentru doi si nu singur … nu la binele tau si numai al tau… nu la ‘traista’ ta si atat…
  E un nivel pe care daca il vei atinge, atunci vei intelege si ce inseamna iubirea si ce inseamna fericirea…
  L-ai trait sunt convins, dar doar ca un fulger ce ti-a surprins viata, ti-a incantat privirea pentru cateva secunde… dar care… a disparut ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
  Tie ti-a placut acel fulger si inca il mai cauti… alergi prin ploaie sperand ca el sa reapara… doar ca… din pacate … ploaia pe strada ta nu va mai veni curand… si nefiind ea… nici fulgerul acela pe care tu-l credeai… ‘fericire’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s