Recomandare film

“Intouchables”

Regia: Olivier Nakache, Eric Toledano

Distributie: Francois Cluzet, Omar Sy, Audrey Fleurot

Gen: Comedie, Drama

Durata: 112 minute

Premiera in Romania: 22.04.2012

Nota imdb: 8.6/10

Ei bine asta e un film ce mi-a placut mie fantastic de mult. Nu sunt genul sa ma uit la comedii, dar de data asta nu mi-a parut rau de timpul petrecut vizionand aceasta productie.

Povestea pe scurt e una inspirata dintr-o poveste reala. Philippe e un barbat foarte bogat, dar ramas paralizat in urma unui accident cu parasuta. Din acest motiv el are nevoie de un asistent personal. Printre cei care vin la interviu ii atrage atentia Driss, un negru din suburbii proaspat eliberat din inchisoare.

Daca la inceput cei doi nu par a fi foarte compatibili aceasta situatie avea sa se schimbe pe parcursul actiunii. Unul din momentele amuzante ale filmului e cand cei doi merg la o galerie de arta si Philippe isi exprima interesul de a cumpara un tablou. Driss mananca linistit dintr-o punga de M&m, iar cand seful lui ii cere o bomboana acesta il invita sa se serveasca singur. E oarecum deplasat sa vii cu asa o propunere la un om paralizat, dar cu toate acestea invalidul invata sa se amuze pe aceste glume. De asemenea e interesant de urmarit oprirea celor doi la opera. In momentul in care pe scena apare un barbat costumat in copac si incepe sac ante pe Driss il pufneste un ras isteric si toti ocupantii lojei isi intorc privirile catre cei doi care se amuza copios.

Filmul e plin de momente amuzante si emotionante. E interesant de urmarit cum doi barbati atat de diferiti reusesc sa se distreze atat de bine impreuna. Povestea in sine e una din care avem cu totii ceva de invatat si cred ca “Intouchables” e un film ce ar trebui sa se afle pe lista de must see a tuturor.

Enjoy!

Advertisements

2 thoughts on “Recomandare film

  1. Nu vrei tu, mai bine, să faci categorie separată cu recomandare film si cu recomandare carte? Eu citesc recomandările tale și mi-ar fi mai ușor să le urmăresc dacă le-ai avea pe categorii 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s