Recomandare film

Street dance 2 (2012)

Regia: Max Giwa

Distributie: Tom Conti

Gen: Drama, muzical, romantic

Durata: 84 minute

Premiera in Romania: 25.05.2012

Nota imbd: 5.3/10

Tocmai ce am terminat de vizionat Street dance 2. Ce pot sa zic despre el? Nu este la fel de bun ca primul, asta tinand cont de faptul ca nici primul nu a fost stralucit, dar merge vizionat cand nu aveti pe ce arunca 2 ore.

Ash incearca singur sa-l provoace pe liderul trupei Invincibles la dans, dar sfarseste lat la podea din cauza unei alunecari. Ce e cel mai frumos? Ca penibilul moment a avut public din plin. Cu toate aceste leaga o prietenie cu un baiat ce-i propune sa-i fie manager. Cei doi bat Europa in lung si-n lat adunand cei mai buni dansatori si pleaca spre Paris pentru a se pregati de finala.

Elementul suprinza in acest film il reprezinta Eva, o dansatoare latino. Astfel trupa lui Ash vine cu ceva nou imbinand dansul de strada cu muzica latino. E interesant de urmarit cum il transforma pasiunea Evei pe Ash. Sceptic la inceput acesta prinde incredere in ea si invata sa aiba rabdare. Ca bonus face un numar fantastic de tango alaturi de Eva. Daca la inceput cei doi par sa nu aiba nimic in comun, pe parcursul actiunii ei se muleaza fiecare dupa personalitatea celuilalt.

Un personaj cheie al filmului il reprezinta Manu. Unchiul Evei le explica altfel acestor amatory ce inseamna dansul. Intre un dans si cateva rasete din partea celorlalti, Manu ii convinge ca toata muzica a inceput in strada si fiecare are rostul ei, dar ca muzica latino trebuie dansata cu inima si nu cu creierul.

In momentul unei lupte undergroung cu o alta echipa de dans Vince il zareste pe Ash. Desi acesta trebuia sa-si faca numarul solo alaturi, el da inapoi in ultimul moment. Asta e partea dramatica a filmului. Probabil cunoasteti scenariul: fata se supara, pleaca, el se resemneaza, vrea sa renunte la echipa, dar fix in momentul cheie fata apare din nou si victoria e asigurata.

Daca doriti ceva de calitate nu va recomand acest film, dar daca doriti relaxare si mult somn alegerea e perfecta asa ca enjoy!

Advertisements

5 thoughts on “Recomandare film

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s