Ponta – Basescu – Antonescu!

Traim intr-o tara de oameni capabili condusa insa de incapabili! Acum cu acest ménage a trois intre Ponta, Basescu si Antonescu imi vine sa fug in lume!

Ca sa-mi exprim clar opinia politica: eu voi vota NU! la referendum si mai jos aveti si cateva argumente.

Ponta saracul e el un om capabil nimic de zis, dar a ajuns acolo sus prin nepotisme si favoritisme. A plecat la Bruxelles si a trecut peste Basescu, iar acolo ca un copil de 15 ani cuprins de orgoliu radea de parca primise o acadea de supt. Peste asta a mai si adaugat arogant: “Va astept la Bruxelles!”. Pai mai copilas care esti tu, unde cacat e democratia in stat daca tu dai ordonante de urgenta peste noapte si-mi faci mie ca alegator sectii de votare in hoteluri si in baruri!

E lame sincer! Mai ales ca in ultima vreme e in ton cu Antonescu si debiteaza amandoi niste prostii iesite din comun. Asta o fi bun pe post de profesor universitar, dar nimic mai mult. Plus de asta, ce credibilitate mai are Ponta cu actul lui de plagiat si un master inexistent. Sincer Ponta pentru mine e o poanta.

Antonescu! Of, asta e de o prostie rara! Din repetent vrea la guvern ca sa fac si-o rima. Isi doreste postul ala de presedinte mai mult decat orice, dar din pacate nu e apt pentru asa ceva. Ce presedinte esti tu fara sa stii nici o limba straina? Te duci in delegatii europene cu traducator dupa tine? S-a vazut clar ca e o chestie strict legata de orgoliu. Imi pare rau, dar din bibliotecar nu faci armasar.

Antonescu ar trebui sa-si priveasca lungul nasului si sa lancezeasca in mediocritatea lui. Pentru simplul fapt ca e sustinut de oameni incapabili sa gandeasca ii demonstreaza clar valoarea personala.

Trecem la Basescu! Bai frate! Nu zice nimeni ca Basescu e bun, dar aveti voi altul mai bun pentru conducere la ora actuala? Ar fi Ungureanu ce-i drept, dar trebuie sa mai asteptam un pic avand in vedere ca la noi momentan e mai rau decat in secolul al 16-lea pe timpul Inchizitiei spaniole.

Eu din 2 rele am sa aleg raul mai mic pentru tara mea. Intr-adevar o fi subminat si domnul Basescu economia nationala, o fi furat, dar momentan e cel mai capabil sa conduca Romania.

Sa fim seriosi si voi daca ati ajunge acolo sus si ati putea fura nu v-ati gandi de doua ori. Deci nu mai aruncati cu pietre cand aveti casa de sticla!

Momentan Basescu ca imagine este cea mai convenabila alegere pentru tara asta. Si da am vazut pe facebook niste poze cu juma de cap Basescu si jumate Ceausescu. Pai bai acestia de ati vrut voi democratie acum o aveti. O aveti de ceva timp incoace si cu ce va ajuta? Locuri de munca nu, salarii de cacat, pensii minime si traim din imprumuturi. Nu-l mai judecati pe Basescu ca e Ceausist ca pe vremea comunismului nu aveai drept de exprimare, dar aveai un loc de munca, aveai ce pune pe masa, toata lumea muncea si cersetoria nu era in floare.

Acestea fiind spuse eu zic sa va ganditi bine inainte de a vota. Multi poate nu-l simpatizati pe Basescu, aflati ca nici eu nu sunt o fana infocata, dar la ora actuala nu avem pe cineva mai bun, iar Antonescu e sub orice critica. O papusa ambulanta care face dupa cum ii dicteaza altii.

Cat despre furat nu va ganditi ca daca pleaca Basescu vor creste salariile cu 200% pentru ca asa ceva e de domeniul fantasticului. Incercati sa fiti realisti si sa alegeti pentru aceasta tara raul mai putin rau!

10 thoughts on “Ponta – Basescu – Antonescu!

  1. Combati bine , sper din tot sufletul sa aleaga bine romanii , chiar daca situatia de acum patru ani se repeta, alegem intre raul cel mai rau si raul cel mai putin … continuam cu Basescu, incepusem sa ne revenim…

  2. Trist. E trist ca inca exista oameni care cred ca Basescu face ceva bun in tara asta. Dupa ce a dovedit in 8 ani ca nu e in stare sa faca decat scandaluri. Nu spun ca USL sunt buni. Dar mie mi se pare ca ar fi raul mai mic in situatia in care piratul chiar nu face decat sa se certe tot timpul cu guvernul.

  3. Politica la ora alctuala e o comedie. Nu detest politica dar detest comedia de azi. Stii de ce? Ca in spatele unei comedii sta tragicul. Ai punctat bine, nu avem dintre cine alege ci raul mai putin. Vanzatori de iluzii vor fi mereu, insa e important sa avem un cap relativ intelectual care sa ne vanda iluzii decat un cap gol care sa le imite.

    • Vom vedea daca va fi demis Basescu sau nu 🙂 chiar sunt curioasa pentru ca referendumul asta e o gluma proasta prin modul de desfasurare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s