Recomandare carte

Kit Black – Monica Ramirez

Kaitlin Black impreunda cu Arman Dupuis sunt personajele centrale din romanul Monicai Ramirez: “Kit Black”.

Fata crescuta de mica intr-un bordel din Ajaccio, Corsica e nevoita sa mearga mereu deghizata in baiat doar pentru a nu ajunge o prostituata de rand sau pentru a sfarsi violata de cine stie ce marinar grabit.  Desi nu avea nici un gand despre iubire si dragoste e fulgerata de acest sentiment intr-o zi obisnuita in care-l intalneste pe Armand.

I se ofera pentru 2 bani de aur cu gandul ca va reusi sa-si cumpere cizme si o spada pentru a se imbarca pe o nava de pirati. Adevaratul motiv? Fata s-a indragostit iremediabil de acel frumos marinar de la prima intalnire.

“Mi-as fi dorit sa-i pot spune despre Armand, nu pentru un sfat, ci mai degraba pentru o confirmare ca nu eram pe punctual de a comite o mare greseala. Imi era teama ca aveam sa pierd ceva cu mult mai de pret decat virginitatea in seara aceea. Imi era teama ca aveam sa-mi pierd inima.”

O singura noapte intre cei doi aprinde scantei ce nu le stinge o viata intreaga. Desi 2 ani sunt despartiti, se regasesc la un bal caritabil unde Kit o cunoaste pe Sandrine sotia lui Armand si Yves fiul lor.

Dragostea totusi nu tine cont de bariere. Aflata la carma unui vas obtinut dintr-un pariu cu piratul Jean Lafitte, Kit pleaca sa-l recupereze pe Armand dupa ce acesta fusese capturat de capitanul unui vas britanic. Si de aceasta data ies scantei intre cei doi si nu doar atat. Rodul iubirii lor prinde viata in bratele femeii.

Dragostea e un lucru divin ce mereu va aduce persoanele sortite una alteia impreuna. Nici in acest volum autoarea nu se abate de la regula. Dupa ceva vreme Kit se reintalneste cu Armand a carui sotie ramane si cei doi traiesc impreuna.

Un volum ce te tine fara suflu de la prima pana la ultima pagina. Nota istorica si suprematia femeii il fac sa fie iesit din tipare. Vi-l recomand cu draga inima alaturi de celelalte volume ale autoarei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s