Recomandare film

Beastly

Regia: Daniel Barnz

Distributie: Mary-Kate Olsen, Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer

Gen: Fantastic, romantic

Durata: 86 minute

An: 2011

Nota imdb: 5.1/10

O adaptare ceva mai ciudata a clasicii povesti “Frumoasa si bestia”.  Kyle un tanar de bani gata, ce tine foarte mult la aspectul exterior tine un discurs oarecum jignitor la adresa persoanelor urate.

Pentru propriul amuzament o invita pe Kendra la o petrecere din cadrul scolii. Acesta face parte din grupul persoanelor ciudate: nu foarte frumoasa (mai bine zis deloc), nu foarte amuzanta si foarte ciudata. In momentul in care aceasta intra la party, Kyle incepe sa stearga cu ea pe jos verbal si o face sa se simta ultimul om, drept urmare fata arunca un blestem asupra lui.

Frumosul povestii devine o bestie si are la dispozitie un an sa-si gaseasca dragostea cu un chip ce nici macar nu-i da dreptul sa viseze la sentimente din partea celorlalti.

Reactiile nu intarzie sa apara: tatal lui Kyle il exileaza intr-un apartament din Brooklyn, il evita si ii angajeaza un profesor orb sa se ocupe de el. Datorita anumitor intamplari isi face aparitia in scena Linda Taylor. Povestea celor doi este una captivanta si da, are momente de-a dreptul emotionante.

Un film banal ce are un mesaj destul de profund la baza: in dragoste frumusetea fizica nu este cea mai importanta. Un alt punct in plus ce-l acord filmului este pentru coloana sonora. Melodiile sunt chiar foarte bine alese in deplina concordanta cu momentele ce le surprind. Actiunea ce o sa va tina prinsi de ecran 86 de minute (sper eu sa fiti atenti) e plina de surprize. Nu pot decat sa va invit sa vizionati acest film asa cum am facut-o si eu.

Advertisements

9 thoughts on “Recomandare film

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s