Recomandare film

Tre metri sopra il cielo (varianta 2004)

Regia: Luca Lucini

Distributie: Riccardo Scamarcio, Katy Louise Saunders

Gen: Drama, romantic

Durata: 101 minute

Nota imdb: 4.5/10

Tocmai ce am terminat de vizionat “Tre metri sopra il cielo”. Parerea? Contrar notei foarte mici de pe imdb am ramas placut impresionata. Povestea? Una dramatica asa cum anunta si titlul.

Step e baiatul rau in aceasta poveste. Nu iubeste, nu traieste dupa anumite principii, nu munceste si face orice ca sa-si atinga scopurile. Babi? The good girl, modelul tipic de adolescenta cu o purtare exemplara care se modifica treptat dupa ce intalneste prima iubire.

Asa dupa cum bine va imaginati ce doi se intalnesc. Daca prima experienta nu e tocmai placuta si ambii raman cu un gust amar iata ca timpul le schimba pe toate. Pe parcursul altor ciocniri accidentale cei doi isi dau seama ca tin unul la celalalt si incep o relatie.

Povestea pur si simplu marcheaza toate etapele unei relatii: inceputul, certurile cu parintii din cauza conceptului “nu e prea bun pentru tine” chiulitul de la scoala din cauza lui, prima noapte de dragoste intr-un decor romantic (desi asta se intampla mai mult in filme decat in realitate), certuri, bande de adolescent cu orgolii imense, despartiri, durerea de a-ti vedea iubirea langa altcineva si pana la urma pasul final: despartirea.

Asa ca daca dispuneti de 2 ore libere vi-l recomand cu incredere. Mentionez ca exista 2 filme cu acelasi nume, unul din 2004 cel de care va spun acum si mai exista varianta din 2010 ce tocmai urmeaza sa o vizionez.

O seara superba!

Advertisements

6 thoughts on “Recomandare film

  1. Sa stii ca are si o continuare: se numeste Ho voglia di te. Este printre preferatele mele. Am cartea dupa care s-a regizat filmul in biblioteca in limba straina. Sunt printre favoritele mele ambele parti si le-am vazut pe putin de 3 ori fiecare parte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s