Recomandare serial

The vampire diaries

Gen: Fantezie, romance, drama, horror

Actori: Ian Somerhalder, Katherina Graham, Paul Wesley, Nina Dobrev

De aceasta data am ales spre recomandare un serial destinat mai mult fetelor cu targetul de varsta intre 15 – 25 de ani. “The vampire diaries” reprezinta ecranizarea unei serii de romane. Povestea in sine nu e una foarte complicata, dar ia anumite turnuri pe parcursul celor 3 sezoane (pana acum ).

Elena o eleva populara de liceu sufera o pierdere a parintilor si impreuna cu Jeremy fratele ei trebuie sa depaseaasca momentul. Pe parcursul serialului se indragosteste de Stefan, the good guy. Un vampir “educat” daca putem spune asa. Acesta ii atrage atentia dupa ce pe parcursul orelor da dovada de inteligenta. Misterul din spatele unui chip de inger ii atrage atentia si astfel intre cei doi porneste o frumoasa poveste de dragoste. Dar cum in orice serial respectabil de acest gen povestile de iubire se desfasoara in 3 si aici avem parte de un bad ass. Damon fratele lui Stefan ravneste si el la Elena si astfel cei doi ajung s-o protejeze de-a lungul povestii de diferite probleme si incurcaturi.

Daca in primul sezon serialul vi se va parea prea lacrimogen lucrurile vor incepe sa se schimbe din al 2-lea sezon cand intra in scena Klaus un vampir original. Imi place ideea acestui serial si felul in care personajele se inmultesc de la sezon la sezon. Daca in prima faza ma asteptam doar la dragostea intre un tip si o tipa fara nimic altceva decat 2-3 lacrimi, pe parcurs am ramas surprinsa de povestea care se complica progresiv: vampiri originari, dubluri, vrajitoare etc.

“The vampire diaries”chiar e un serial de incercat si cu siguranta succesul il putem atribui cartilor publicate in 1991.

Vizionare placuta!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s