Recomandare film

Mission Impossible – Ghost Protocol

Regia: Brad Bird

Distributie: Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg

Gen: Actiune, Aventuri, Thriller

Durata: 130 de minute

Premiera: 16.12.2011

Nota imdb: 7.6/10

In cazul in care nu stiati cine e noul salvator al lumii in cinematografia contemporana va anunt eu: Tom Cruise. A reusit sa-l surclaseze pe Bruce Willis cu ultimul rol primit in Mission Impossible.

De aceasta data Ethan Hunt este acuzat de un atac terrorist cu bombe asupra Kremlinului. Din aceasta cauza organizatia in care lucreaza este desfiintata, iar el ramane alaturi de 3 agenti pentru a remedia situatia.

Actiunea filmului este putin spus fantastica, iar lucrul asta nu neaparat m-a dezamagit, dar mi-a lasat oarecum un gust amar. Eu inteleg ca filmul trebuie sa aiba si elemente sf, dar in nici un caz n-am inteles amalgamul de idiotenii regizate. De exemplu in lupta sa cu Hendricks, Ethan se urca intr-o masina si pica 100m in gol fara a pati nimic, intr-o bataie cu adversarul ii este rupta tibia, dar continua sa alerge ca un miel nou nascut. Si sa nu uitam de celebra scena cu manusile de Spider Man. Dupa ce le foloseste incepe sa escaladeze cladirea Burj Al Arab ca un veritabil eroul al umanitatii.

Actiunea filmului se petrece intr-un ritm alert, iar pentru amatorii genului cu siguranta va reusi sa va capteze atentia  pe parcursul celor 130 de minute. De final nu cred ca e cazul sa va spun deoarece e mai mult decat previzibil asa ca mie nu-mi mai ramane decat sa va urez vizionare placuta!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s