Recomandare film

The hunger games

Regia: Gary Ross

Distributie: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson

Gen: Actiune, Drama, Sf, Thriller

Durata: 142 minute

Premiera: 23.03.2012

Nota imdb: 7.8/10

Am zis ca voi incerca sa ajung la cinema macar o data pe saptamana, nu de alta, dar acasa nu mai am rabdare sa vad un film cap coada de cand cu nebunia serialelor. Ieri am ales The hunger games pentru vizionare si sincera sa fiu nu ma asteptam sa-mi lase o impresie atat de buna. De obicei o ecranizarile facute dupa diverse romane lasa de dorit.

Actiunea filmului se petrece la Capitoliu. Natiunea Panem ofera cate doua persoane drept tribute anual pentru concursul Jocurile Foamei. Desigur lupta nu este mereu corecta: anumite districtie isi antreneaza ani la rand tributurile si altii sunt alesi aleatoriu in cazul in care nu exista voluntari.

Jennifer Lawrence in rolul lui Katniss Everdeen e tributul districtului 12. Astfel prin diverse metode de supravietuire e obligata sa poarte o lupta care nu-i apartine. Scenele filmului sunt realizate exceptional si nu veti avea timp sa va plictisiti. Vi se vor perinda prin fata ochilor scene romantice, batai sangeroase, sau pur si simplu uimirea voastra va fi activata de decoruri ce uneori sunt chiar morbide.

As vrea sa va pot povesti mai detaliat acest film, dar nu doresc sa va rapesc placerea sa-l vizionati fara a sti ce se intampla la final. Apropo ca sa nu uit: o nota in plus o primeste filmul si pentru coloana sonora.

 

Advertisements

31 thoughts on “Recomandare film

    • šŸ™‚ E replica aproape perfecta pentru ca autoarea s-a implicat f mult in regizarea filmului. Le-am citit si ca de obicei recomand cartile pentru ca indiferent cat de mult ai dori nu poti include detaliile unei carti intr-un singur film de 2 ore.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s