Recomandare film

War horse

Regie: Steven Spielberg

Distributie: Emily Watson, Jeremy Irvine, David Thewlis

Gen: Drama, Razboi

Durata: 146 minute

Premiera: 10.02.2012

Ei bine avand in vedere ca nu dispun de prea mult timp liber nu reusesc sa vad filmele cand au ele premiera. Cu toate acestea aseara era bine dispusa si am decis sa vad “War horse”. Tot am auzit de el, dar sincera sa fiu nu prea ma atrag filmele de razboi. Evident de data aceasta un film in regia lui Steven Spielberg avea sa-mi schimbe parerea.

Joey e un cal “miraculos” asa cum este el numit in film si stabileste o legatura puternica cu Albert. Daca va asteptati la o poveste siropoasa ei bine nu e chiar asa. Cand incepe razboiul dintre Anglia si Germania, Joey este vandut cavaleriei si astfe trece de la un stapan la altul. In pofida faptului ca este pus la multe incercari ce nu tin de scopurile rasei lui, calul reuseste sa treaca peste toate si sa se reintalneasca cu stapanul tau.

Povestea in sine e una fantastica ce va reusi sa stoarca lacrimi la unele faze bine regizate. De asemenea interesant in aceasta productie e de urmarit transformarea unui cal de rasa, al carui scop era calaria, intr-un cal de lupta ce avea sa traga tunuri sau sa sufere alaturi de un camarad de lupta.

Acestea fiind spuse nu vreau sa va stric placerea de a viziona acest film.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s