Blog – Colectionarul de vise!

Si asa cum v-am promis iata prima recomandare pentru o lectura placuta: www.behindtruelove.com

Blogul e personal, scris de o persoana pe care o citesc mereu cu placere. Ce m-a facut sa aleg acest blog ca prima recomandare? Este primul blog scris de un tip si nu tipa ce abunda in sensibilitate si trairi intense exprimate intr-un ritm ametitor.

 1. Cand a luat nastere behindtruelove.com si care a fost motivul pentru care ai decis sa incepi un blog?

www.behindtruelove.com a luat nastere pe 1 mai 2011. Am deschis blogul pe post de jurnal sau mai bine spus un fel de panza pe care sa-mi pot desena gandurile si intamplarile. Aveam nevoie de un loc unde sa pictez doi oameni si lupta ce-o purtau acestia inauntrul sufletului meu. Unul abia iesise dintr-o perioada destul de dificila, plin de cicatrici si resentimente iar celalalt evoluase de la stadiul de vis. Simteam nevoia sa povestesc cuiva lupta ce se desfasura in mine si sa-mi regasesc in acelasi timp identitatea in evantaiul de masti pe care obisnuiam sa mi le atribui.

2. Descrie-te pe scurt pentru ca cititorii sa-si faca o parere despre tine.

Cred ca cel mai bine ma caracterizeaza dualitatea abuziva. Suna ciudat, stiu, dar incerc pe cat mai mult posibil sa evit o descriere de genul : “Imi plac muntii inalti, zapada si norii aramii”. Sunt o persoana practica, un om cu vise si cosmaruri, niciodata simplu sau comun, intotdeauna efervescent si adaptabil. Exista mai multi de “mine” in mine iar blogul imi este oarecum oglinda…

3. Care e postul tau favorit de pe propriul blog ce consideri tu ca te caracterizeaza cel mai bine.

Fiecare poveste are o bucatica din mine ascunsa undeva printre randuri. Nu cred ca as putea alege o singura postare sa ma caracterizeze asa cum sunt acum. Pe de-o parte exista Alexander Eckhart sau “Cameleonul” si “Putin malitios” si pe de cealalta parte exista Colectionarul de vise sau “Taxi !” si “In asteptarea asteptarii“. Serios ca nu stiu cine scrie acum 🙂

4. Scrii cu regularitate sau cand ai o anumita stare de spirit?

Scriu cand am timp. Am un stil mai ciudat de a scrie, un stil care “trage de timp” pot sa spun. O postare porneste de la o adunatura de idei neslefuite, aruncate intr-un soi de cuprins imaginar. Efectiv creez un mozaic de sentimente incalcite pe care le “pieptan” intr-o poveste, un soi de “mazgaleala” la inceputul unei picturi.

5. Care ar fi motivul din cauza caruia ai renunta la scris pe blog (asta in cazul in care ai vrea sa renunti)?

Nu cred ca voi renunta prea curand si nici n-am sa migrez spre un alt blog. Sunt invatat sa construiesc ceva de la zero, sa “cresc un lucru” ca pe un copac si nicidecum ca pe o floare. La un moment dat, as vrea sa fac cadou blogul cititorilor sai, sa am mai multi co-autori cu mai multe povesti si alte stiluri de a scrie. Totusi, n-as accepta sa transform acest blog vreodata in ceva comercial.

Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s