Apetitul sexual

Un nou articol scris pentru the sexist ce poate fi citit aici, dar pe care il regasiti si mai jos.

Asta da subiect delicat. Aceasta tema poate fi analizata din mai multe unghiuri: cel al unei persoane celibatare si cel al unei persoane angajate intr-o relatie.

Apetitul sexual tine de la persoana la persoana, dar un lucru e cert: acest capitol poate fi imbunatatit chiar si pentru cei care par “fara speranta”. Fetele, credeti-ma, baietii sunt satui sa auda: “sunt obosita”, “ma doare capul”, “nu fac aia” etc! Astea sunt pur si simplu scuze, cum de asemenea pe noi, femeile, nu ne intereseaza oboseala voastra atunci cand vrem sa ne simtim bine!

Barbatii niciodata nu pot fi prea obositi pentru o partida de sex daca stii cum sa-i abordezi cum, de asemenea, nu exista nici migrene ce nu pot fi rezolvate cu o partida buna. Ideea e sa incercati mereu altceva care sa va faca pe voi sau pe partener dornici de actiune.

Acum probabil va intrebati ce e acel ceva. Pai, sa vedem: incercati un dus impreuna (asta e una din cele mai bune metode). Apa curgand pe amandoi, multa spuma, saruturi pasionale… Efectul e foarte clar: sex! De asemenea, cateva mms-uri pasionale trimise in timpul zilei partenerului de relatie pot avea un efect naucitor.

Totusi, nu incercati sa fiti cuprinsi de exces de zel si sa trimiteti poze complete. Nu se stie cum vor degenera lucrurile in cazul unei despartiri si pe ce site de profil veti putea fi admirati in toata splendoarea. O banda de la un dress, un san erect, un fund bombat, o gura intredeschisa astea sunt detalii care il/o vor face sa astepte cu sufletul la gura terminarea programului. Si, daca tot l-ai incitat cu mms-uri (sau de ce nu sms-uri), fa bine si sari in gatul lui/ei din momentul in care intra pe usa. Desi poate unii nu sunt adepti ai filmelor porno, incercati macar o data de fun. Cu siguranta nu veti ajunge cu vizionarea la final.

Chestia asta cu apetitul tine al naibii de mult si de comunicare. In momentul in care sunteti deschisi unul fata de celalalt va e mult mai usor sa va expuneti dorintele si fanteziile pe tava. Daca persoana de langa e receptiva, cu siguranta nu are cum sa intervina rutina si sa va plictisiti unul de celalalt.

Apetitul sexual al unuia dintre parteneri poate fi indus si de lipsa de initiativa a celuilalt. In momentul in care el vede ca tu nu ii zici niciodata “Ia-ma!” e clar ca la un moment dat tinde sa stea in banca lui si sa se multumeasca cu ce i se ofera. Uneori femeile fac greseala de a nu-si exprima clar dorintele asteptand ca el sa ia mereu fraiele si sa o duca in pat. Ei, asta e moartea pasiunii. O femeie plastilina ce o ai cand doresti, dar niciodata cand doreste ea. Luati atitudine! E al vostru si, da, chiar puteti profita de el. Nimic nu e mai sexy ca o persoana cu atitudine care stie ce, cand si cum vrea. Partea exterioara chiar nu e mereu suficienta.

 

1 thought on “Apetitul sexual

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s