Recomandare film

This means war

Distributie: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy

Gen: Actiune, comediu, romantic

Durata: 98 minute

Premiera: 17.02.2012

“This means war”il asteptam de ceva vreme sa apara la cinema din cauza ca am ramas placut surprinsa de trailer. Asa ca sambata trecuta pe la pranz am facut o rezervare, m-am imbracat si mi-am facut curaj sa ies prin zapada.

As usual, portia de nachos cu sos de branza si o cola mare au fost nelipsite. Randul 7, locul 1 ma astepta sa-l ocup, dar sa trecem la partea interesanta.

Lauren e o femeie recent despartita de fostul ei prieten, iar cum prietenii sunt mereu gata sa-ti sara in ajutor ii face cont pe un site de dating online. Astfel la prima intalnire il intalneste pe Tuck, un agent CIA suficient de talentat incat sa starneasca amuzamentul spectatorilor. Dupa ceva timp petrecut impreuna cu acesta Lauren pleaca sa-si ichirieze un film. In incinta magazinului il intalneste pe FDR, prietenul cel mai bun si colegul lui Tuck. Astfel ambii barbati ajung sa lupte pentru dragostea unei femei cu cele mai bune arme. Isi realizeaza echipe de supraveghere si investigare asupra hobbyurilor lui Lauren, se saboteaza unul pe celalalt in cadrul intalnirilor si ambii se lupta sa o scape de un mafiot dup ace aceasta e rapita.

Probabil sunteti curiosi cu cine ramane la final, dar asta nu voi dezvalui aici ci va voi lasa sa vizionati filmul. Replici spumoase, multe gloante, glume cu adevarat efervescente si actiune din plin. Toate acestea le veti gasi in “This means war”!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s