Recomandare film

In time

Regia: Andrew Niccol

Distributie: Amanda Seyfried, Justin Timberlake, Olivia Wilde

Gen: crima/sf/thriller

Durata: 109 minute

Premiera:  28.10.2011

Alaltaieri imi facusem rezervare sa merg la In time. Il asteptam de ceva vreme si se pare ca in ultimul timp imi aleg filme chiar pe gustul meu. Ajunsa la CinemaCity aflu cu stupoare ca nu aveam rezervare. Gen wtf????? In fine am stat pana la 10 sperand sa nu vina cei care facusera deja rezervari si am avut noroc. Randul 9 locul 13. Hai totusi sa va povestesc de film.

Povestea se desfasoara undeva in viitor cand timpul inseamna bani la propriu, iar imbatranirea se opreste la fix 25 de ani cand se declanseaza un ceas ce are un limit time de 1 an. Pentru a castiga timp oamenii muncesc. Tot pe baza de minute de fac si tranzactiile. Astfel unii ajung sa detina secole, iar altii se tarasc de pe o zi pe alta. Will Salas (Justin Timberlake) e resemnat cu soarta lui asta pana cand mama sa (Olivia Wilde) moare in bratele sale dupa o cursa terifianta contra cronometru. Primind in dar o decada de ani Will decide ca e timpul sa faca ceva. Lumea nu trebuie sa mai traiasca de pe o zi pe alta. Castiga secole la poker in New Greenwich (Imperiul celor nemuritori) si porneste intr-o cursa nebuneasca alaturi de Sylvia Weis (Amanda Seyfried) fiica magnatului Philippe. Acestia fac o groaza de lucruri nebunesti, se indragostesc, se iubeasc, se fugaresc si pana la urma fura timpul celor bogati pentru a-l oferi celor din ghetou.

Un film pentru pasionatii de thriller-uri si sf-uri. Puteti merge cu incredere sa-l vizionati. Povestea este captivanta iar Amanda Seyfried face tot filmul. Din pacate Justin Timberlake desi arata demential ca actor are momente in care lasa de dorit (a se vedea reactia sa in momentul in care ii moare mama). Totusi ca orice barbat compenseaza la partea de seductie (aka vrajeala ca sa captivezi atentia unei femei).

Sper sa apara cat de curand si soundtrackul filmului de care am ramas profund impresionata. Craig Armstrong demonstreaza inca o data ca e un maestro pentru productia de ost-uri reusite (Tot el a realizat si ost-ul pentru Cruel intentions 1).

Enjoy!

P.s. ca uitasem. Melodia de pe trailer: Swichfoot – The war inside!

Advertisements

2 thoughts on “Recomandare film

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s