Recomandare film!

Loverboy

Regia: Catalin Mitulescu

Distributie: George Pistereanu, Ada Condeescu

Gen: Drama, romantic

Durata: 94 minute

Premiera: 07.10.2011

Astazi dupa orele la facultate am decis sa merg la film. De ieri seara eram hotarata sa merg la Loverboy. Nu sunt adepta filmelor romanesti, dar povestea acestuia m-a atras oarecum. Zis si facut. Surpriza insa, eram 2 persoane toata sala (poate si pentru ca era ora 12.00 si lumea normala la ora aia munceste nu merge la film).

Luca (George Pistereanu) racoleaza tipe pentru o retea de prostitutie. Joaca rolul unui tip dur, fara sentimente pentru care femeile nu sunt decat obiecte dispensabile. Asta pana cand o intalneste pe Veli. O fata care se indragosteste iremediabil de el si ar fi capabila de orice pentru acesta. Fuge de-acasa doar pentru a gasi fericirea alaturi de Luca. Alaturi de el devine pentru prima oara femeie, dar la final ajunge doar o tarfa. Pentru ce? Sa ii stranga bani lui Luca. Daca va asteptati la un happy end in acest film puteti sa va luati gandul. E o prezentare a realitatii crunte ce dovedeste inca o data ca dragostea aia pana la adanci batraneti se mai gaseste doar in basme. O iubire plina de riscuri, adrenalina si momente care iti taie respiratia. Sincer nu e genul meu de film, dar mi-a placut MAXIM (DA, CU MAJUSCULE!).

Actorii isi joaca bine rolurile si trebuie sa recunosc George Pistereanu arata chiar demential in rolul de bad boy!

Drept bonus va atasez si melodia de pe coloana Sonora care imi place maxim. Eu stiam varianta originala si am ramas placut surprinsa  sa aud melodia pe ostul filmului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s