Recomandare film

The adjustment bureau

Regia: George Nolfi

Distributie: Emily Blunt, Matt Damon

Gen: Thriller/Romantic

Durata: 105 minute

Premiera: 2011

Rating imdb: 7.1

Un film in care povestea dintre Elise si David ne tine cu sufletul la gura sau ne lasa pur si simplu bulversati. Un film in care sentimentele si vointa a doi oameni de a fi impreuna depasesc orice limita sau obstacol.

E pur si simplu o punere in scena a unei situatii imposibile. O situatie care pana la urma se concretizeaza in ceva frumos. Matt Damon sau David priveste in viitor si nu prea este de acord cu ce vede acolo asa ca decide sa lupte de unul singur imptriva destinului pentru a-si indeplini visele. Se indragosteste de Elise o balerina cu un viitor promitator in fata si decide sa faca si imposibilul pentru a ramane alaturi de ea. Pus de cateva ori in situatia de a lua o decizie David sta pe ganduri. Sa-si abandoneze visele sau sa lupte pentru ele?

Cu ajutorul lui Harry, David hotaraste sa lupte. O poveste despre scopuri, idealuri, obstacole, renuntari si reveniri la trecut.  Povestea isi mentine ritmul halucinant pe tot parcursul, iar coloana sonora este aleasa in contrast cu acesta.  Un film care nu are cum sa te plictiseasca din simplul motiv ca iti tine mintea treaza.

Pe mine una a reusit sa ma tina atenta pe tot parcursul si credeti-ma am ceva vreme de cand nu am mai vazut un film fara pauze si discutii pe mess cu diferiti prieteni.

Nota mea: 8.5

Advertisements

3 thoughts on “Recomandare film

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s