Barbati sau …

Hmm sunt la munca si mananc niste stafide in ciocolata. Ca bonus mai vorbesc cu V care incearca sa-si termine niste postari. Ma simt relativ ok dupa noaptea de aseara, dar un pic iritata. Nu suport barbatii care isi fac un scop din a ma avea. Din pacate acum e unul care mi-o si zice. E stresant deja. Omul are cred vreun an de zile de cand se tine dupa mine, tacut fara totusi sa-mi spuna nimic, dar azi a facut-o. Urata abordare a mai avut. Vorbeam cu  V pe mess si in acelasi timp si cu el. Cu laptopul in brate si cu V in fereastra, iar in fata mea statea C.

-Ce trebuie sa fac sa te pot avea?

-Nu prezinti nici un interes pentru mine.

-Daca nu reprezentam nu vorbeai cu mine.

-O fac doar pentru ca sunt o persoana sociabila nu pentru ca m-ai interesa ca barbat.

-Trebuie sa existe ceva sa te faca sa ma accepti.

-Nici o sansa.

Il cunosc pe C de vreun an jumatate. E un barbat pe care nu as putea sa-l descriu. Chiar nu am nimic in comun cu el si nici ceva sa ma atraga. Vorbesc cu el ca prietena si atat, dar se pare ca omul nu intelege asta. Ma calca pe nervi ca-si face o ambitie din a fi cu mine. Ce naiba? Daca nu i-am raspuns avansurilor atata timp ce-l face sa creada ca o voi face acum? Imi place sa stiu ca sunt placuta, dar prefer sa nu mi se zica. Nu imi place sa stric prietenii din cauza unor cacaturi de genul asta. Chiar nu-mi sta in fire, plus ca ma respect prea mult pentru e trece printr-un pat strain doar de dragul de a o face.

Printre altele persoana prin patul careia as trece ar trebui sa fie inteligenta. Clar nu m-as culca cu o persoana proasta. Daca nu stie sa ma excite mental la ce as face-o? Nu m-as chinui singura cu un astfel de barbat. Poate am pretentii exagerate, poate sunt normale, dar cu siguranta sunt lucruri peste care nu as trece. Una e doar sa vorbesc si alta e sa fac ceva cu persoana in cauza. Clar la partea a doua cer mai mult pentru ca stiu ce-mi poate capul si stiu cat pot oferi.

Advertisements

One thought on “Barbati sau …

  1. probabil ca am avut mereu un anumit gen de oameni langa mine, nu am reusit sa cunos cun astfel de personaj pan aacum.

    Comportamentul asta implicar un anumit fel de a fi si de a gandi, iar ca barbat sa nu iti retii pornirile cand deja ti-ai consumat ‘the shot’ si a fost glont orb, atunci.. totul devine scarbos, libidinos, dezgustator.. dar ei, ei nu isi dau seama.

    un rahat nu are cum sa isi dea seama ca miroase nu? urat spus, dar.. analogia este fix pe fix.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s