Vorbit

Si te gandesti unde e amuzamentul de a vorbi. Virtual, real e prea putin relevant cum vorbesti, important e sa o faci. Pe mine una ma destined vorbitul despre orice. As putea vorbi ore in sir asta nu inseamna ca nu as plictisi receptorul.
Partea proasta e cand comunici cu cineva pe aceeasi lungime de unde cu tine. Si acuma vrei sa stii partea si mai proasta? Cand stii ca tu vorbesti cu cineva care vorbeste pe limba ta, dar foarte curand el nu va mai fi. Ti-a creat dependent de a vorbi si apoi a plecat. Si tu probabil ii placeai lui, stilul tau volubil, aberatiile neintrerupte, conversatiile interesante, discutiile nocturne, imaginatia starnita. Dar ceva nu e ok. Dintr-un motiv sau altul oricum nu ai cum merge mai departe. Pregateste-te pentru socul ca dupa o experienta de genul nimeni sa nu mai fie asa cum vrei tu. Asteapta-te sa gasesti in fiecare o parte din el. Stiu ca acum il voi cauta pe el, dar stiu la fel de bine ca nu va mai fi nimeni asa.

Nu o sa ma faca nimeni sa mai vorbesc in felul , sau daca o va face in nici un caz asta nu se va intampla foarte curand. Nu voi mai visa asa cum o faceam de fiecare data dupa ce vorbeam cu el. Nu va ganditi la sentimente si alte cacaturi. Era doar placerea de a vorbi, de a-mi fi starnita imaginatia si de a o reusi sa o starnesc la randul meu. Acum din pacate ma pierd din nou in conversatii banale pana la urmatorul interesant.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s