For …

 Stii, pacatul se face in doi!

Din pacate cam asa stau treburile. Daca unul greseste o face din cauza celuilalt. Daca unul simte mai mult e tot din cauza celuilalt. Ca nu vrei sa depasesti limite nu prea tine de tine. Uneori pur si simplu uitam ca acele limite exista.

Unul apare si viata celuilalt se schimba 360 de grade.  Asteptari, sperante, dorinte vise… Care e diferenta dintre toate astea? Probabil ca nivelul dezamagirii si nimic mai mult. Asa ca nu astepta, nu spera, nu dori si nu visa. Nu ai vrea ca realitatea sa fie mai cruda decat toate visele tale. Lasa lucrurile sa se intample si mergi inainte cu sufletul deschis. Ce se va intampla se va intampla. Bucura-te de moment si nu te gandi la ce va fi maine pentru ca nu are nici un rost. Nu conteaza care dintre voi va persista mai mult in mintea celuilalt. Tot ce conteaza e sa poti trai momentul cum stii mai bine si sa nu ramai cu nici un regret cand unul dintre voi nu va mai face parte din toata iluzia asta.

Uneori facem anumite lucruri care in mod normal nu le-am face. Mandria ne-ar zice ceva de imposibilitate, experienta de risc, motivul de dezamagire. Inima in schimb mereu va acorda o sansa si celor mai imposibile incercari.

Ca vrei ca nu vrei oricum ambii va implicati intr-o iluzie. Ambii depuneti ceva la construirea ei si cel mai important este timpul. Cand acorzi timp acorzi o parte din viata pe care oricum nu o vei primi inapoi. Important e sa stii cui o acorzi. Ar trebui sa invatam sa ne bucuram de lucrurile marunte. Mereu dupa ce nu vom mai avea parte de ele vom privi inapoi si vom descoperi ca alea chiar erau importante. Ca lucrurile alea care atunci nu valorau nimic acum ne lipsesc. Nimeni nu iti poate promite ca nu te va rani. Cu siguranta mai devreme sau mai tarziu o va face. Tot ce poate sa-ti promita cineva e ca timpul petrecut in doi va merita toata suferinta de dupa.

Partea cea mai proasta in toate iluziile e momentul in care trebuie sa-ti iei la revedere, sa pleci si sa nu privesti inapoi. Momentul in care amintirile vor fi tot ce vei mai avea, pe langa o bucata de suflet pierduta.

For Cx.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s