Lista

Timpul? Asta trece pe langa noi zi de zi… Ce as vrea sa mai am acum? Sincer sunt intr-un stadiu in care nu-mi lipseste nimic. De fapt… Imi lipsese ceva! Imi lipseste el. Va intrebati care el, ca au fost suficienti pe listele de persoane importante: R, R2, L, E, T, S, S2, B, A.

L -. E barbatul care m-a format mental ca femeie, care m-a invatat cum sa atrag un barbat, m-a invatat sa ma respect, sa am incredere in mine si inainte de toate mi-a spus ca arat bine. Si l-am crezut, iar ceilalti au confirmat-o.

Primul care a intrat in patul meu a fost R. Ce-i al lui e pus deoparte. Nu cred ca am cum sa uit noptile cu el. Oricum m-ar fi luat, daca vroia sa ma termine in 5 minute reusea. Nu exista partida in care sa nu ajung la orgasm. Si daca nu se intampla la primul numar o lua de la capat. Un om care a tinut mai mult in pat (si nu numai) la mine decat a tinut la el.

R2? O chestie pasagera care mi-a incantat mintea in cel mai neinchipuit mod. Ma tinea intr-o conversatie ore in sir fara sa ma plictiseasca povestindu-mi subiecte banale. Nu avea nimic sa-mi placa masculin, doar o caldura a fetei ce nu o intalnesti la orice barbat.

E… Hmm cu E e cea mai recenta treaba. Un tip ok, cu niste ochi albastri superbi. (e primul barbat cu ochi albastri care mi-a placut, sper sa fie si ultimul). Un baiat educat, cred ca asta am apreciat la el a si sa nu uit de simtul umorului. (ce-i drept il pierduse in ultima perioada, dar l-a avut din plin la inceput)

B – un barbat in adevaratul sens al cuvantului, care a dat cam tarziu de inteles ce-si doreste. Poate daca stia sa se exprime iesea ceva.

S- un tip cu o voce profunda care in ultimii 2 ani mi-a suportat toate dramele pe plan personal. Omul care e acolo, te asculta, iti da un sfat si iti alina suferinta.

S2- m-a cunoscut cand inca nu prea stiam eu cum sta treaba cu relatiile, sexul si alte chestii de genul. Ciudat in felul lui, de o calmitate impresionanta (daca s-ar porni un razboi in fata lui si ar trebui sa-si cumpere paine, ar sta la o coada interminabila in supermarket pana ar plati painea. Indiferent ca langa el sar 2 bombe)

T- prefer sa nu discut

A e o persoana importanta in viata mea. Un “psiholog” pro bono de ani de zile. Nu pot sa cred ca mai are rabdarea necesara sa auda intamplari asemanatoare zi de zi.

Si tot n-am sa zic care el imi lipseste. Toti au avut contributia lor la formarea mea, pe toti ii apreciez si as vrea sa cred ca am lasat cu fiecare un loc de buna ziua.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s