Vara

De ceva vreme nu a mai fost un post sa fie creatie personala in totalitate. Probabil pentru ca nu mai exista o drama personala care sa ma faca sa scriu avand in vedere ca mereu scriam atunci cand eram suparata.

Motivul pentru care nu mai sunt? Hmm sa vedem: o noua relatie, o alta persoana care ma face sa zambesc la fel de mult in fiecare zi. Evident nu totul e roz mereu pentru ca asa ceva ar fi imposibil, dar in majoritatea timpului este foarte bine.

As incepe sa ma mir de diferentele care le intalnesc de la o persoana la alta, dar nu as avea de ce pentru ca practice asta ne aseamana pe toti: faptul ca suntem diferiti. Nu e vorba nici de a lauda pe cineva desi o merita din plin, nici de a-i multumi desi ai pentru ce de nenumarate ori. In special pentru faptul ca te suporta.

Si totusi schimbarile sunt bune. Ca de obicei cum am eu un talent special am ajuns alaturi de o persoana care nu are nimic in comun cu mine, dar langa care nu reusesc sa ma plictisesc nici daca as vrea. Alte gusturi in materie de orice pe care le accept pentru ca nu ma deranjeaza. Ma mir si eu de asta avand in vedere ca sunt multe lucruri care ma calca pe nervi de nenumarate ori.

Si revenind la partea absentei posturilor de creatie pe blog pot sa zic ca o relatie care nu e la distant cere timp si nu neaparat timp cat dorinta de a-I acorda timp mai ales daca lucrurile sunt ok. Desi eram hmm mai mult sau mai putin hotarata in privinta unei astfel de relatii acum m-am mai linistit. Inainte stateam si ma gandeam in cat timp m-as plictisi de o persoana daca as vedea-o zilnic sau aproape zilnic si acum am ajuns la concluzia ca deloc repede. In fiecare zi mai afli cate ceva nou sau te bucuri de lucrurile care le observasei dinainte si iti placeau.  Hmm nu mai zic de diminetile in care te trezesti langa persoana care iti e alaturi si de serile in care adormi tot langa ea. Sunt multe lucruri minore care nu stiu cat le apreciam inainte, dar cu siguranta stiu ca acum le apreciez. Poate nu la adevarata lor valoare, dar cu mult mai mult decat o faceam. Exista si partea buna cea in care zambesti cam tot timpul, rasul provocat uneori de banalitati, nevoia de a vedea persoana in cauza desi nu ai nici un motiv sau urgenta si multe altele. Acestea fiind spuse speram ca partea cu dramatismul s-a incheiat sper eu pentru o perioada lunga.

Cu siguranta vom gasi ceva care sa inlocuiasca acea parte dramatica, probabil povestirea momentelor frumoase ca acelea exista din plin, dar pana una alta sper ca reusiti sa va bucurati de vara care a venit neanuntata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s