Cum iti manipulezi iubitul in functie de zodie!

Berbec: pe acest copil al zodiacului e cazul să îl faci să creadă că ideea ta a fost de fapt ideea lui. Manipulează-l cu această tactică: îl întrebi „Sugerezi cumva să… ?” şi completezi cu „… că ar fi o idee foarte bună!”

Taur: îl caracterizează comoditatea, aşa că orice propunere care îl destabilizează cât de puţin, îl va face să te refuze cu vehemenţă. Axează-te întodeauna pe beneficiile ulterioare şi pe confortul lui.

Gemeni: acest nativ miroase orice tentativă de manipulare de la distanţă, pentru că el a inventat jocul. Este viclean prin definiţie. Mai bine, mergi pe sinceritatea ostentivă, căci doar cu această abordare va ajunge să facă ce vrei tu.

Rac: orice tentativă de a cocoloşi un Rac îl face să se înmoaie şi să devină vulnerabil în faţa farmecelor tale. Îl manipulezi destul de uşor, dacă te porţi precum mama lui: îi spui ce să facă, cu ce să se îmbrace…

Leu: acestui nativ îi stă în instinct să dea ordine şi să facă totul doar după voinţa lui. Dacă îi dai un ultimatum va alege întotdeauna cealaltă variantă! Singura manieră prin care îl poţi manipula este linguşeala…

Fecioară: nu răspunde într-un mod defensiv criticilor. Singura problemă este că acest nativ adoră la rândul său să critice, iar dacă nu te conformezi, în mod clar se schimbă foaia. Aşa că îl poţi face să se schimbe, dacă te schimbi şi tu.

Balanţă: bărbatul Balanţă pare că face uşor compromisuri. În realitate acest nativ zice ca tine, dar face ca el. Ca să facă cum vrei tu, apelează la sentimente. Spune-i că te-ar răni sau te-ar face extrem de fericită, după caz, dacă…

Scorpion: asigură-te că îţi doreşti cu tot dinadinsul să-l manipulezi din două motive: dacă te prinde, nu te mai iartă vreodată, ba mai rău, se răzbună şi orice schimbare se petrece, ea este ireversibilă, căci Scorpionul este statornic.

Săgetător: acest semn zodical este independent şi nu se va schimba cu una, cu două. O face doar dacă nu îl privezi deloc de libertate şi îi propui o altă aventură, dar una în cuplu. În acest fel sunteţi şi tu, dar şi el, mulţumiţi.

Capricorn: cu el trebuie să fii întotdeauna raţională, căci doar argumentele logice îl conving să apuce un alt drum, decât cel stabilit. Ideea e să-i prezinţi propunerea într-un mod axat pe investiţii şi profit. Dacă iese pe plus, acceptă imediat.

Vărsător: este foarte devotat unor concepte de viaţă, aşa că orice încercare de a-l face să renunţe la ceea ce îl pasionează, pentru el poate însemna sfârşitul relaţiei din cauza nepotrivirii de caracter. Doar alternativele curajoase îl pot face să se schimbe.

Peşti: bărbatul născut în acest semn zodiacal poate fi manipulat cu ajutorul cuvintelor potrivite, pentru că este un idealist, care cedează în faţa scenariilor fanteziste. Dacă îi pictezi tabloul perfect, va acţiona în direcţia dorită de tine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s