De ce ar face sex cu prietena ta?

1. Din curiozitate

O vede foarte des și este curios să vadă cum ar fi. Mai mult, se gândește că poate seamănă cu tine, dacă tot sunteți prietene bune și vrea să se asigure.

2. Datorită ție

O lauzi toată ziua. Ba mai mult, poate i-ai povestit iubitului tău diverse amînunte picante ce țin de viața sexuală a prietenei tale, astfel încât l-ai făcut curios.

3. Speră la un menage-a-trois

S-a gândit el ce s-a gândit și a ajuns la concluzia ca dacă îl prinzi în timp ce face sex cu amica ta cea mai bună, sigur o să li te alături și o să aveți parte de un menage-a-trois.

4. Din greșeală

Să spunem că ea rămâne la tine într-o seară și ca să nu doarmă pe canapea, o lași la tine în pat. Iubitul tău sosește și el, mai târziu, se pune în pat fără să aprindă lumina și trece la treabă.

5. Ca să-ți dea papucii

A tot încercat să se despartă de tine dar fără prea mare succes pentru că l-ai iertat, te-ai făcut că nu îți dai seama că nu te mai vrea și ai sperat că lucrurile se vor rezolva. Gestul extrem e să se culce cu prietena ta cea mai bună în speranța că îi dai papucii.

Advertisements

5 thoughts on “De ce ar face sex cu prietena ta?

  1. Nu as avea un coit cu prietena ei, chiar daca m-as afla sub iperiul unei curiozitati starnite mai ales de eventuala ei frumusete irezistibila. O asemenea optiune ar insemna incheierea relatiei vechi si inceputul unei relatii noi, pe care insa nu le-as acceptat nci un ceas simultan.

  2. Inclin sa cred ca AirBorn are dreptate. Mai ales daca “prietena” accepta, concurenta dintre cele doua le face sa-l protejeze pe el, care, daca e discret si farseur, dar mai ales priceput la sex, poate sa profite de ambele vreme multa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s