Cu ce gen de femeie te-ar înşela în funcţie de zodie

Berbec: cu o femeie care are exact ce îţi lipseşte ţie

De ce? Pentru că bărbatul Berbec este un idealist şi un copil mic, totodată. Când constată că nu eşti femeia perfectă pentru el, poate fi atât de dezamăgit încât să fugă la cea care are ceea ce ţie îţi lipseşte.

Taur: cu o femeie care şi-a îmbrăţişat sexualitatea

Bărbatul Taur nu ar putea trece peste faptul că ai reţineri în pat cu el. El vede sexul ca fiind o componentă vitală în relaţie, aşa că se aşteaptă să fii la fel de entuziastă şi deschisă cum este şi el.

Gemeni: cu o femeie care îi gustă glumele

Bărbatul născut în zodia Gemeni are o nevoie de o relaţie distractivă, care să-l ţină pe jar. În cazul în care ai devenit apatică, cel mai probabil, se va plictisi şi va căuta distracţia în altă parte.

Rac: cu o femeie care îi acordă multă atenţie

Dacă eşti prea acaparată de serviciu şi nu-ţi mai asumi rolul de iubită grijulie, se va simţi tentat să te înşele cu cea care îi oferă afecţiune. Preferă să fie în braţele unei femei care nu stă peste program la birou.

Leu: cu o femeie care emană multă siguranţă de sine

Leul va înşela o femeie nesigură, cu una care se simte sigură pe ea. Trebuie să îi arăţi că eşti o femeie puternică, care se respectă şi se apreciază. Doar aşa îl inspiri să te trateze în consecinţă.

Fecioară: cu o colegă de muncă

Bărbatul Fecioară are o gândire practică, aşa că dacă o consideră atrăgătoare pe colega lui de muncă, şi cu ea petrece mai mult timp decât cu tine, plus că este disponibilă, se va simţi tentat să dea curs oportunităţii.

Balanţă: cu o femeie care rezonează cu el pe mai multe planuri

Dacă nu îi oferi armonie în cuplu, bărbatul Balanţă va începe să se întrebe dacă relaţia voastră are vreun viitor. Odată ce apare această întrebare, va fi tentat să te înşele cu prima femeie care ştie cum să empatizeze cu el.

Scorpion: cu o femeie care se ţine după el

Rezistă fără probleme tentaţiilor, chiar dacă ele poartă tocuri şi au decolteu adânc. Dacă l-ai trădat, nu neapărat în sensul sexual, va căuta să îţi arate că nu eşti femeia vieţii lui. Va apela la tipa aceea drăguţă, care i-a tot făcut avansuri în ultima vreme…

Săgetător: cu o femeie care vrea sex fără implicaţii

Atunci când acasă îl aşteapăt o femeie posesivă, care încearcă să-i controleze fiecare pas, Săgetătorul are o senzaţie puternică de claustrofobie. Care este antidotul? O femei dezinhibată, interesată de aspectul sexual şi nimic mai mult.

Capricorn: cu o femeie mai matură

Capricornul caută să rezolve problemele în relaţia de cuplu, fără să calce strâmb. Abia atunci când vede că tu nu îţi dai interesul şi nu îţi asumi nicio responsabilitate, este tentat să lege o legătură cu o femeie care îi poate oferi stabilitate.

Vărsător: cu o bună prietenă

Bărbatul Vărsător va fi tentat să vadă dacă potrivirea dintre el şi o bună prietenă s-ar extinde şi în aşternut. Aşa că, în cazul în care nu tu eşti cea mai bună prietenă a lui, e cazul să fii cu ochii pe cea cu care se înţelege foarte bine.

Peşti: cu fosta iubită sau cu o femeie abia întâlnită

Peştii tind să înşele ori atunci când e vorba de o legătură mai veche, cu o fostă iubită pentru care încă mai poartă sentimente, ori cu o femeie abia întâlnită pentru care a simţit ceva special la prima vedere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s