De ce inseala barbatii in functie de zodie

E adevarat? Sau poate nu? Hmm asta trebuie sa decideti voi 😛

Berbec: pentru că a avut ocazia

Tocmai aceasta este problema Berbecului. Nu prea are motivaţia să reziste unei tentaţii. Practic, când e îndrăgostit, acest nativ se izolează, şi stă doar alături de parteneră, pentru că ştie că ar călca strâmb dacă ar avea ocazia. O petrecere, un pahar de vin, o companie bună… cam de atât este nevoie.

Taur: pentru că s-a îndrăgostit de altă femeie

Taurul nu şi-ar înşela iubita de dragul experienţei sau pentru că a prins o ocazie şi ştie că nu va fi prins. El calcă strâmb doar atunci când întâlneşte o femeie care l-a impresionat şi pentru care începe să simtă ceva foarte intens.

Gemeni: pentru că adoră adrenalina

Pentru Gemeni aventurile sexuale sunt nişte provocări personale, pe care trebuie să le onoreze. Îi place să joace chiar la limită, aşa că flirtează des, dar fără să meargă mai departe. O va face însă, dacă găseşte o femeie care încearcă să-l joace pe degete, pentru că nu rezistă adrenalinei.

Rac: din greşeală

Bărbatul Rac este extrem de fidel, aşa că rezistă fără probleme în faţa multor tentaţii. Totuşi, mai mulţi factori îl pot determina să calce strâmb: rutina în cuplu, certurile, stresul de la muncă, o femeie foarte atrăgătoare… Un lucru e cert, va fi tentat şi să mărturisească ce a făcut.

Leu: pentru că vrea să-l aprecieze cineva

Leul este recunoscut pentru relaţiile pasagere. Dacă uiţi să-l flatezi cu tot felul de complimente, el va căuta în altă parte atenţia unei femei. Mai mult, tinde să-şi părăsească partenera pentru noua cucerire.

Fecioară: înşală mai ales la începutul unei relaţii

Fecioarei îi place să aibă opţiuni. E posibil ca la începutul relaţiei voastre să mai fi ieşit în oraş şi cu alte femei. Odată ce relaţia a devenit însă una serioasă şi aţi stabilit să nu vă mai vedeţi şi cu alte persoane, acest nativ se dedică în totalitate.

Balanţă: pentru a-şi demonstra că încă are succes la femei

Balanţa obişnuieşte să flirteze, dar nu ar merge până la capăt cu altă femeie, decât dacă aveţi multe probleme în relaţie, pe care simte că nu le poate rezolva. Este genul de bărbat care îţi spune că se simte tentat să te înşele şi aşteaptă să-l opreşti cumva.

Scorpion: pentru că şi tu l-ai înşelat pe el

Scorpionul este o fire extrem de răzbunătoare. Dacă se prinde că l-ai trădat, se va asigura că ţi-o plăteşte cu aceeaşi monedă. Te va înşela fără nicio urmă de regret şi te va lăsa să-i descoperi infidelitatea, pentru a-ţi provoca aceeaşi suferinţă pe care a simţit-o şi el.

Săgetător: pentru că se simte sufocat

Săgetătorul poate rămâne fidel într-o relaţie, dacă îi oferi senzaţia că este liber. În cazul în care îl cicăleşti, îl controlezi cu telefoane şi devii repede geloasă, se va simţi încolţit şi va călca strâmb. Este genul de bărbat care înşală doar ca să îţi spună: „Uite, acum ai ce să îmi reproşezi.”

Capricorn: pentru că este prea stresat

În general, îi place stabilitatea pe care i-o oferă o relaţie şi evită aventurile. Totuşi, dacă legătura voastră este presărată cu multe certuri şi îi provoacă mai mult stres, decât linişte, poate avea un moment de rătăcire.

Vărsător: pentru că i se pare normal să experimenteze

Vărsătorul este cel mai nonconformist semn zodiacal, aşa că mulţi bărbaţi născuţi în zodia Vărsătorului sunt împotriva relaţiilor monogame. Nu sunt de acord nici să înşele şi să se ascundă, aşa că va mărturisi deschis că vrea o relaţie… deschisă.

Peşti: pentru că v-aţi distanţat emoţional

Acest nativ rămâne fidel iubitei sale atât timp cât relaţia este una armonioasă, care îl hrăneşte spiritual. În condiţiile în care simte că se deteriorează intimitatea dintre voi, te vede distantă şi nu mai poate comunica cu tine, va fi tentat să caute o conexiune emoţională cu altcineva.
Sursa: unica.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s