10 lucruri interesante despre organele sexuale!

Si da inca exista lucruri interesante despre organele sexuale si probabil se vor mai face descoperiri pe acest subiect deoarece pana una alta sexul vinde.

1. Leacul pentru cancer s-ar putea afla in testicule.

Aparent exista anumite celule care se afla in testicule care pot indeplini functiile celulelor Stem. Cercetatorii sunt incantati de aceasta posibilitate pentru ca nu mai exista dileme etice in legatura cu colectarea celuleor stem din embrioni umani.

2. Un barbat ejaculeaza cu o viteze de 50 de km/ora. Viteza in sine a spermatozoidului nu este foarte mare, dar daca un spermatozoid ar avea marimea unui somon de exemplu, si pastram proportia relativ la viteza, pestisorul s-ar putea deplasa cu o viteza de 750 de km pe ora.

3. Un barbat are in medie 7-8 erectii pe zi. Daca nu ti se pare mult, atunci gandeste-te ca ai colegi de birou, care lucreaza alaturi de tine 8 ore, adica 60% din zi. Probabilistic vorbind… Stii tu.

4. De la ce vine punctul G? De la Grafenberg, numele cercetatorului care l-a descoperit. Nu detinem detalii daca a avut o casnicie fericita, dar banuim ca sotia i-a ramas pe veci recunoscatoare.

5. Pentru ca in timpul orgasmului sunt eliberate endorfine, orgasmul are un puternic efect analgezic. Prin urmare scuza “nu in seara asta draga, ma doare capul” nu prea mai tine.

6. Ochii si vaginul sunt singurele organe care se curata singure.

7. Clitorisul si penisul sunt de fapt destul de asemanatoare . Clitorisul are un varf asemanator cu al penisului, celulele nervoase care sunt stimulate in timpul actului sexual sunt identice, iar ambele organe se dezvolta din acelasi tesut in perioada de maturizare a fatului.

8. Fumatul poate duce la micsorarea penisului cu pana la 1 cm.

9. Un barbat din 400 este destul de flexibil ca sa-si faca singur sex oral. Este estimat insa ca ceilalti 399 de barbati au incercat sau macar s-au gandit sa incerce acelasi lucru.

10. Si daca ti se pare ca la nr. 3 poate am omis sa spunem ca includem si erectiile din timpul noptii… Un barbat are in medie erectie de 9 ori pe noapte. 🙂

Advertisements

One thought on “10 lucruri interesante despre organele sexuale!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s