Sentimente

Si practic cand poti gasi pe cineva sa te faca fericit? E destul de greu sa gasesti pe cineva perfect compatibil cu propria personalitate. Gen nu prea stiu cat e de greu pentru voi, dar pentru mine e practic imposibil. De fapt cred ca acum e imposibil ca pana acum ceva timp nu era.

Ce senzatie e mai placuta decat sa spui un buna si sa te intrebe de ce esti suparata? Si culmea el chiar sa stie ca esti suparata doar din voce. Ce senzatie se compara cu terminarea unei fraze cu ale tale cuvinte de catre cel care e langa tine?

Nu e nimic mai placut decat o persoana care stie ca dimineata trebuie sa te lase in pace ca nu-ti place sa vorbesti, sau ca nu trebuie sa te sarute decat pe obraz la prima ora pentru ca nu suporti ca nu te-ai spalat pe dinti. E bine sa stii ca e cineva care atunci cand vii seara inghetata acasa te ia in brate si te inveleste avand grija sa-ti fie cald. E bine sa fie cineva alaturi de tine atunci cand te bucuri sau cand esti trist si sa-ti inteleaga starile, discutiile cu papusile de plus, nervii din cauza unui fir de praf, nervii ca nu gasesti o tinuta potrivita sa iesi in oras sau pur si simplu bucuria ce ti-o provoaca soarele unei zile.

Problemele incep cand dispare persoana respectiva din viata ta si te trezesti ca nu mai exista cineva caruia sa-I pese de tine. Nu mai exista cineva care sa-ti trimita un mesaj de buna dimineata sau unul de noapte buna. Nu mai exista acel cineva care sa te faca sa zambesti sau sa te intristezi. Nu mereu e soare si mai sunt si moment triste, dar in doi treci cu mult mai repede peste ele.

Ciudat e ca atunci cand esti singur totul ti se pare de 10 ori mai greu. Vezi persoane simpatice, care te invita la o cafea si carora nu ai avea ce sa le reprosezi din nici un punct de vedere si totusi gandul tau e in alta parte. Porti o conversatie si nu te gandesti decat la cel care nu mai e. Te gandesti la ce nu mai ai, te gandesti daca vei reusi sa treci peste, te gandesti cat vei mai compara celelalte persoane din jur cu el si speri  sa nu mai doara. Te agati cu putere de trecut, plangi, traiesti din amintiri si nu iti doresti decat ca aceasta perioada sa se termine. Tot ce poti spera e la un maine mai bun desi tu stii ca sufletul tau nu mai e cum era demult.

Nu-ti mai pasa unde vei fi maine, ai dat mult prea mult ca sa mai poti pierde ceva. Vezi soarele pe cer si te intrebi pentru cine mai rasare acum. Speri ca el doar sa se gandeasca la tine asa cum te gandesti si tu la el. Speri ca nu ai facut o greseala si speri ca totul sa fie mai bine pe viitor. Indiferent de ce se va intampla tu nu vei mai fi aceeasi pentru ca o parte din sufletul tau a plecat o data cu el.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s