Semne ca te intalnesti cu un loser!

Da si noi femeile oricat de pretentioase am fi facem greseli si uneori nu ne dam seama de specimenele care le purtam pe langa noi. Aveti mai jos cateva semne care sa va trezeasca la realitate.

Uraste orice vrei tu sa faci, dar nu are o alternativa mai buna. Se plange ca-l tarasti dupa tine la o petrecere, un magazin, orice te face fericita. Dar ce ar face daca n-ai face tu planurile?

Prietenii lui nu te plac, iar tu nu-i placi pe prietenii lui. Daca i-ai interzis prietenului lui cel mai bun sa mai intre vreodata in casa ta, e un semn. Dar sincer, ar trebui sa fie evident atunci cand persoanele dragi tie nu-l plac pe el.

Minte tot timpul dar tot nu e bun la asta. In privesti cum isi minte prietenii si familia fara nici o problema, si stii ca te minte si pe tine. Ce rost mai are sa ai oameni in viata ta daca nu vrei ca acestia sa aiba incredere in tine?

E profitor. Zgarcitii nu sunt cei mai ok barbati, dar profitorii sunt si mai rai. Stii ca ar putea contribui si el, dar este egoist, si te lasa pe tine sa platesti de parca asa s-ar cuveni.

Neglijent in imbracaminte. Stilul lui e total aiurea si hainele ii sunt mereu murdare. Nu are grija de el insusi. In plus, se comporta ca un copil tot timpul cand trebuie sa se imbrace si evita asta cat de mult.

Nu vrea sa incerce lucruri noi. Toti suntem obisnuiti intr-un fel, dar el chiar nu vrea sa incerce nimic nou. Probabil face aceleasi lucruri inca de la pubertate.

Te corecteaza tot timpul. In privat, in public, nu-i pasa. Tu nu ai dreptate niciodata si intotdeauna gresesi.

Nu suporta critica. Ironic, pe cat de mult ii place sa o ofere, nu suporta sa o primeasca. Crede ca el e perfect.

Se amuza pe seama oamenilor de succes. Nu-i place niciodata de cineva care are succes, pentru ca e invidios, evident. Fie comenteaza la adresa cuiva de la TV sau il critica pe noul tau partener de afaceri, crede ca nimeni nu este la fel de “cool” ca el.

Baiatul mamei. Mama lui ii spala hainele, ii gateste, si tot isi roteste ochii atunci cand vorbeste cu ea si o trateaza de parca ar fi incompetenta. Sau, mai rau, o venereaza atat de mult ca se ascunde in spatele argumentelor ei.

Colegii lui il urasc. Nu-si poate tine un loc de munca si, cand este concediat nimanui nu-i pasa.

Iti arata constant alte femei atragatoare. Vorbeste cu tine de parca ai fi unui dintre tovarasii lui. Sigur, esti constienta ca mai exista si alte femei atragatoare in afara de tine. Dar ar trebui sa-si tina gura.

Advertisements

One thought on “Semne ca te intalnesti cu un loser!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s