Secrete de-ale barbatilor

Au si ei micile lor tertipuri si secrete care daca le descoperiti va vor ajuta sa-i intelegeti mai bine, Cateva dintre ele vi le-am expus mai jos  🙂 Enjoy!

1. Barbatii iau in serios angajamentele

Barbatii se asaza greu la casa lor, insa dovezile sugereaza ca ei iau casnicia in serios. Intr-adevar, se hotarasc cam greu deoarece vor sa se asigure ca-si vor petrece viata alaturi de persoana potrivita. Potrivit unei statistici, 90% dintre barbatii insurati au raspuns ca daca ar putea alege din nou, s-ar casatori cu aceeasi femeie.

2. Lucrurile facute impreuna intaresc cuplul

Barbatii isi intaresc relatiile in primul rand prin activitati facute impreuna, nu prin impartasirea gandurilor si sentimentelor. Pentru multi barbati, activitatile precum sportul si sexul sunt utile pentru a se simti mai aproape de partenerele lor.

3. Barbatii au nevoie de timp pentru ei insisi

Desi barbatilor le place sa faca diverse lucruri cu partenerele lor, ei au nevoie si de timp in singuratate. Incurajeaza-ti iubitul sa-si vada de hobby-urile lui, cat timp tu iti faci propriile placeri.

4. Barbatii invata de la tatii lor

Daca vrei sa stii cum se va purta , cunoaste-l pe tatal lui. Felul in care tatal iubitului tau se poarta cu mama acestuia iti spune multe despre cum stie partenerul tau sa se poarte cu sotia sa.

5. Barbatii iarta mai repede ca femeile

Femeile tind sa-si aminteasca mai multa vreme experientele negative si le raman intiparite sentimentele de stres, anxietate sau tristete. In schimb, barbatii nu se hranesc din sentimente negative si uita mai repede. Deci daca vrei sa discuti cu el despre cearta de aseara, s-ar putea sa nu mai stie despre ce era vorba.

6. Barbatii raspund la cuvinte de apreciere

E foarte important sa-ti lauzi iubitul, caci cum il lauzi, asa il ai. De exemplu, studiile arata ca tatii sunt mai implicati in cresterea copiilor lor daca sotiile lor ii pretuiesc si le arata acest lucru.

7. Barbatii se gandesc la sex… foarte mult

Bine, poate asta nu-i un secret. Majoritatea barbatilor cu varsta de pana in 60 ani se gandesc la sex cel putin o data pe zi, comparativ cu un sfert dintre femei. Iar asta nu e tot. Barbatii se gandesc de doua ori mai mult la sex decat femeile, iar fanteziile lor sunt mult mai variate. Insa a gandi nu este acelasi lucru cu a face.

8. Barbatii cred ca sexul este important

Este un mit cum ca majoritatea barbatilor crede ca sexul e doar sex. Pentru multi dintre ei, sexul este un act important intre doi oameni care formeaza un cuplu. Asemenea femeilor, si barbatii considera ca viata sexuala este mai satisfacatoare intr-o relatie serioasa.

9. Barbatii se indeparteaza cand nevoile lor nu sunt indeplinite

Daca un barbat nu se simte iubit si apreciat intr-o relatie, s-ar putea sa caute apreciere in alta parte. Unii se ingroapa in munca, altii dezvolta obsesii pentru sport sau jocuri video, iar altii insala.

10. Barbatii nu citesc printre randuri

In general, barbatul nu pricepe lucrurile subtile, pe care o femeie i le poate da de inteles prin tonul vocii sau prin expresii faciale. De aceea, barbatii citesc mai greu tristetea pe chipul iubitelor lor. Daca vrei sa fii sigura ca iubitul tau a inteles mesajul, fii directa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s