5 minciuni frecvente despre sex!

Uneori nu tot ce auzim din gura prietenilor sau din ce vedem prin filme e si adevarat. Aveti mai jos cele mai frecvente 5 minciuni despre sex. Enjoy!

1. Barbatii au un apetit sexual mai dezvoltat decat femeile
Asa gandesc peste 75% dintre barbati si femei. Fals! Numarul femeilor care se plang de apetitul sexual scazut al partenerilor este tot mai mare. Nimic nou! Nou este ca femeile vorbesc acum despre asta.
Marea majoritate a femeilor au dorinte sexuale spontane si 50% dintre ele ar vrea sa faca sex zilnic. In plus, doua din cinci femei se excita in fata unui stimul sexual cu o intensitate mai mare si mai rapid decat barbatii. Asadar, femeile nu sunt sexul slab in ceea ce priveste dorintele sexuale.

2. Femeile raspund mai lent stimulilor sexuali
Alta idee falsa descoperita in anii ’70! Femeile, ca si barbatii, intarzie cateva secunde ca sa demonstreze semnele excitatiei sexuale, cum ar fi umidificarea vaginului, in fata unui stimul erotic. Iar cand iau initiativa, femeile nu au nevoie de “pregatiri”, sunt gata pentru sex (umede, excitate si dispuse). Doar normele sociale restrictive le inhiba pe marea majoritate a femeilor sa ia initiativa.

3. Barbatii incep sa se masturbeaza pentru ca au ce… masturba

Fals! Femeile au si ele ce sa msturbeze – clitorisul. Si o fac inca de mici. De fapt, exista mai multe femei decat barbati care incep sa se masturbeze in mod spontan, fara stimuli, cum se intampla in cazul reprezentantilor “sexului tare”.

4. Nu exista femeie frigide, ci doar barbati nepriceputi

Fals, deoarece relationeaza orgasmul femeii doar de abilitatile sexuale ale barbatului. Femeile le acorda partenerilor de sex o responsabilitate si o putere asupra orgasmului lor care nu intra in “obligatiile” barbatilor. De multe ori, acest enunt fals le serveste femeilor pentru se amuza pe seama iubitilor la intalnirile dintre prietene, insa este un enunt de un machism (doctrina potrivit careia barbatul isi face simtita superioritatea fata de femeie) intolerabil.

5. Marimea nu conteaza

Fals! Conteaza si pentru ei si pentru ele. Mai mult, ele vorbesc despre marimea penisului mai mult chiar decat partenerii lor. De ce conteaza? Din punct de vedere estetic e mai placut sa vezi un barbat mai “dotat”, decat unul mai putin “dotat”. In plus, o femeie se simte mai bine cu un partener dotat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s