10 locuri unde merita sa faci sex!

Nu doar patul e o un loc potrivit pentru sex. Exista locuri care va pot creste adrenalina, iar voi sa ma simtiti mai bine. In continuare aveti o enumerare a doar 10 locuri, dar imaginatia tuturor e diferita 🙂 Improvizati!

1. In ascensor
Este un loc excelent, insa exista doua elemente de care ar fi bine sa tii cont: de camerele video si de momentul cand terminati partida de sex, ca sa nu fiti surprinsi cand se deschid usile liftului.

2. In parcare

Merita sa incerci, desi este un loc destul de aglomerat si exista riscul sa fiti vazuti de ceilalti care isi lasa sau isi iau masinile.

3. La birou

Este un loc tipic pentru persoanele carora le place riscul extrem – sa fie surprinse in plin avant erotic si, posibil, sa fie date afara.

4. In toaleta avionului

Cei care au facut sex in avion, in toaleta, spun ca este foarte excitant sa o faci la mare altitudine si ca le-a crescut brusc adrenalina.

5. In sala de cinema
O sala de cinema este o invitatie deschisa pentru cei indrazneti ca sa faca sex. Ca sa nu-i deranjeze pe ceilalti spectatori ar trebui ca amatorii sa se aseze intr-un colt mai retras, eventual pe ultimul rand, si sa o faca pe… muteste.

6. In camera parintilor
Sa faci sex in camera si in patul parintilor este riscant (daca vin tocmai atunci acasa!), dar si excitant, asa ca daca ai o fire aventuriera nu ezita sa faci dragoste in patul alor tai.

7. Pe o strada slab luminata

Obscuritatea te indeamna la “pacat”, iar o strada intunecoasa este ideala ca sa experimentezi o partida de sex, intr-o zona mai putin circulata, ca sa nu-ti faci zdrente orgasmul si sa te doara capul dupa aceea.

8. La biblioteca
E drept, acum, prea putini se mai duc la biblioteca, iar cei care merg nu par genul sa faca nebunii in locuri interzise. Daca, totusi, viata ta sexuala se completeaza armonios cu invatatura si mai calci din cand in cand printr-o biblioteca, ia-ti si perechea cu tine si… curaj!

9. In parc

Este un loc public folosit cel mai des pentru astfel de practici, insa tot trebuie sa fiti atenti ca sa nu fiti surprinsi si sa va petreceti noaptea pe la politie.

10. Intr-un bar

In zori, epuizati de dans si alcooluri, nu este exclus sa va treaca prin gand sa faceti sex si intr-un astfel de loc, unde, daca nu sunt si separeuri, nu ai avea cum sa dai frau liber pasiunii decat sub privirile – e drept neclare! -, ale celorlalti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s