Compatibilitati in dragoste – O altfel de simetrie :)

Ciudat nu stiam ca aceste compatibilitati fac parte din anumite categorii  :-?? Eh mai invat si eu una alta :))

Apartenenta la o zodie sau alta este data de pozitia Soarelui in momentul nasterii. Pozitia Soarelui in tema natala, corelata cu aspectele pe care Soarele le formeaza cu celelate planete, ofera informatii despre personalitatea de baza a individului si misiunea ce ii este data individului in prezenta reincarnare. Cei nascuti la limita dintre zodii, imprumuta caracteristici din ambele zodii.

Ascendentul vine sa completeze acest tablou, rolul sau afirmandu-se mai ales in planul fizic, dar prin aceasta determinand si tendinta spre anumite trasaturi de temperament si caracter.

Banuiesc ca fiecare stie in ce zodie se afla. Pentru a intelege mai bine expunerea de mai jos, este bine sa cunosti si in ce semn se afla zodia ta. Astfel, se disting:

Semnele de pamant: Taur, Capricorn si Fecioara
Semnele de aer: Gemeni, Balanta si Varsator
Semnele de apa: Rac, Scorpion si Pesti
Semnele de foc: Berbec, Leu si Sagetator

In functie de pozitia Soarelui in cazul a doi parteneri, sunt posibile urmatoarele situatii:

Parteneri in aceeasi zodie:
Datorita faptului ca se aseamana foarte mult, celor doi le este foarte usor sa se inteleaga. Dar pentru ca aceasta intelegere este mai degraba neutra, stimularea reciproca si reincarcarea la nivel energetic – care se produce de obicei intre doi oameni care se iubesc – este mai slaba.

Parteneri in zodii alaturate (spre exemplu Rac cu Leu):
Combinatia este mai putin recomandabila, datorita compatibilitatii reduse.

Partenerii cu sorii in sextil ( semn de pamant cu apa sau semn de aer cu foc):
Compatibilitate mare, pentru ca pozitia este favorabila comunicarii si unei excelente intelegeri. Cei doi fac schimb energetic profitabil de ambele parti.

Parteneri cu sorii in cuadratura (Berbec – Capricorn, Berbec – Rac, Taur – Leu, Taur – Varsator, Gemeni – Pesti, Gemeni – Fecioara, Balanta – Capricorn, Balanta – Rac, Scorpion – Leu, Scorpion – Varsator, Sagetator – Pesti, Sagetator – Fecioara)
Pozitia cea mai delicata pentru ca predispune la conflicte. La inceput relatia poate fi stimulanta, dar pe masura ce lucrurile avanseaza ea devine epuizanta. Pozitie de evitat, pentru ca partenerii nu numai ca nu se incarca reciproc cu energie, dar extrag fiecare din energia celuilalt.

Parteneri cu sorii in trigon (adica apartinand aceluiasi semn, de exemplu Berbec cu Leu sau Berbec cu Sagetator, toate trei sunt zodii de foc)
Cea mai favorabila pozitie, pentru ca aduce multa intelegere, iubire, armonie si posibilitati de evolutie pentru amandoi. Cele doua persoane se incaraca reciproc cu energie. Pozitie deosebit de stimulanta pentru ambii parteneri.

Parteneri cu sorii in inconjunctie (cand partenerul este dintr-o zodie alaturata zodiei opuse, spre exemplu Berbec cu Fecioara sau Berbec cu Scorpion):
Pozitie dificila, dar mai greu de evitat pentru ca poate sa releve o datorie Karmica intre cele doua persoane. Partenerii trebuie sa se ajute reciproc, aceasta fiind calea de urmat pentru a lichida datoria karmica si a evolua impreuna.

Parteneri cu sorii in opozitie (Berbec – Balanta, Taur – Scorpion, Gemeni – Sagetator , Rac – Capricorn, Leu – Varsator, Fecioara – Pesti)
Relatia dintre cei doi este una dificila, presarata cu multe conflicte. Poate functiona doar printr-un compromis de ambele parti, in caz contrar relatia putand ajunge rapid la ruptura.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s