Sarutul in functie de zodie!

Nu zice nimeni ca tot ce e scris mai jos e si real, dar o parte de adevar e si in cuvintele urmatoare. Enjoy!

Berbec: Nativii din Berbec saruta rapid si pasional, insa la fel de repede cum vine asa si pleaca. Sarutul Berbecilor este intens, dar de scurta durata.

Taur: Sarutul Taurilor este lenes, deliberat si implicat. Cand saruta o fac din toata inima si… uita sa se mai opreasca.

Gemeni: Nicio alta zodie nu se poate opri din sarutat pentru a rade, a face glume sau a sopti cotele apelor Dunarii asa cum fac nativii din Gemeni. Insa tocmai de asta esti tentata sa ii saruti.

Rac: Saruturile tandre si pline de romantism sunt semnatura Racilor. Motiv pentru care nimeni nu isi doreste sa se desparta de un Rac.

Leu: Salbatice si lipsite de inhibitii, asa sunt saruturile nativilor din Leu. Asemeni personalitatii lor, Leii saruta cu foc… pe oricine.

Fecioara: Pentru a-si respecta blazonul, sarutul fecioarelor e lent si timid. S-ar putea nici sa nu-ti dai seama cand incepe si cand se termina.

Balanta: E prea preocupat sa respire, asa ca nu prea isi da seama cand saruta. Sau daca isi da seama ca a inceput sa te sarute… o sa fie atat de atent la ce face incat nici nu o sa observe ca esti si tu pe acolo.

Scorpion: Nativi din zodia Scorpion au tendinta de a sari peste saruturi, partea cealalta li se pare muuult mai interesanta.

Sagetator: Saruturi spontane si surprinzatoare. Un Sagetator tipic o sa te sarute cand nici nu-ti trece prin minte.

Capricorn: Un moment de relaxare si savoare, asta e sarutul pentru un Capricorn. Si cu siguranta vei aprecia felul in care se relaxeaza.

Varsator: Asi ai saruturilor ude si dezordonate. Mai precis saruta cum si cand vor, pe cine vor si fara a tine cont de norme si prevederi.

Pesti: Saruta cu ochii deschisi, insa sunt pasionali si saruta din toata inima.

Advertisements

2 thoughts on “Sarutul in functie de zodie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s