5 lucruri detestate de barbati in pat

Mda nu suntem perfecte, dar partea buna este ca nici nu trebuie sa fim perfecte. Barbatii au si ei pretentiile lor pe care si le exprima in mod direct sau indirect. P.s. cand nu se mai culca impreuna cu tine ar fi cazul sa-ti poi niste intrebari, aia e partea indirecta.

1. Femeile care nu fac nimic

Foarte multi barbati se plang de faptul ca partenerele lor nu fac absolut nimic in timpul sexului. Pur si simplu stau intinse, nemiscate si asteapta ca ei sa faca primul pas. Un lucru iritant, spun barbatii, pentru ca si ei, la randul lor, asteapta miscare din partea femeilor. Asa ca daca vrei sa il satisfaci, ia initiativa si fii mai plina de viata.


2. Si barbatii vor sa fie sarutati

Probabil toate femeile sunt de acord cu faptul ca adora sa fie sarutate si alintate. Ei bine, acelasi lucru se intampla si cu barbatii, doar ca nu o spun. Daca vrei sa il satisfaci, intoarce-i aceasta β€œfavoare” – alinta-l, saruta-l si mangaie-l.

3. Ofera-i placere

Daca vrei sa obtii placere, trebuie sa oferi. Barbatii se gandesc ca cel mai important lucru in pat este sa isi satisfaca iubitele, dar ele tind sa se gandeasca la propria placere. Intreaba-l pe el ce si-ar dori mai mult, ce i-ar fi pe plac si pune in practica. O sa aprecieze in mod sigur.

4. Arata-i cand este pe calea cea buna

Daca te atinge intr-ul loc care iti place, spune-i acest lucru si indeamna-l sa il faca in continuare. Roaga-l sa faca acelasi lucru in momentul in care tu faci un lucru placut. Barbatii se simt dezorientati si frustrati cand nu stiu unde sa insiste si cand nu vad nicio reactie de bine din partea femeilor.

5. Fii deschisa la nou

Un lucru pe care toti barbatii care inseala il au in comun este monotonia din intimitate. Ei cauta mereu ceva nou, iar daca tu nu vei fi dispusa sa oferi acel strop de nou, risti sa il caute in alta parte. Vino mereu cu ceva nou, cu o idee nebuna, cu o tehnica noua. De exemplu, scoate-l la o plimbare cu masina si cheama-l pe bancheta din spate. Mai departe stii ce ai de facut. Daca nu aveti o masina, in mod sigur gasiti un lift pe care sa il orptiti intre etaje macar pentru cateva minute.

Este foarte important sa te afli pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de viata, iar partea sexuala conteaza mai mult decat ti-ai putea imagina. Discuta cu el si intreaba-l ce isi doreste si spune-i, la randul tau, ce vrei. O viata sexuala buna intretine o relatie fericita.

Advertisements

13 thoughts on “5 lucruri detestate de barbati in pat

  1. Hmmm, think again … Studiaza de ex site-utletze mai specifice πŸ˜‰ … si cred ca iti vei re-considera pozitia cu limitarile chiar si cand e vorba de 2 persoane πŸ˜‰
    Eu cred ca totusi ar merge si un total de 3 persoane, dintre caer 2 tipe πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s