Cuvinte pentru un suflet

Poate unii au nevoie, poate altii nu cert este ca am cules cateva paragrafe superbe si mi-as dori sa le impart cu voi. In speranta ca va vor placea le dedic pentru sufletele voastre. 🙂

zile fara mine….zile in care totul pare ca nu se mai sfarseste….zile pe care mi-as dori sa le pot petrece
impreuna cu tine…zile in care sa fim doar noi doi….zile in care sa ne ascundem de lume….zile in care
nimeni sa nu mai stie de noi si noi sa nu mai stim de nimeni…zile in care doar caldura sentimentelor tale ar putea sa ma linisteasca…zile in care mi-as dori sa simt doar imbratisarea ta calda…zile in care doar faptul ca am fi impreuna ne-ar alina cat de cat dorul pe care-l simtim…zile in care mi-e cel mai dor de tine…zile in care iti simt cel mai mult lipsa….zile care mi-as dori sa treaca mai repede… zile in care…dorul de tine doare cel mai tare…zile fara tine….zile in care mi as dori sa mi atingi…buzele!

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit. Viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai împărţi. Asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motiv, tine la cineva fara explicatii ! E inima adevaratei prietenii.

sa nu permiti,niciodata,unui barbat,sa te inrobeasca,tu te-ai nascut pentru a iubi,nu pt a fi sclava…,sa nu
permiti,niciodata,ca inima ta sa sufere in numele iubirii,pt ca iubirea e un act de fericire, de ce sa suferi?….sa nu permiti,niciodata,ca ochii tai sa verse lacrimi pt cineva care nu te va face sa razi….,sa nu permiti niciodata,sa astepti ore intregi,dupa cineva care nu va veni,chiar daca ti-a promis…,sa nu permiti,ca numele tau sa fie pomenit in van de un barbat,despre care nici nu stii daca are nume…,sa nu permiti,ca timpul tau sa fie irosit de cineva,care nu va avea timp pentru tine…,sa nu permiti,sa-ti fie folosit trupul,stii ca el este salasul sufletului,asa ca,apreciaza-l!…sa nu permiti ca urechile tale sa asculte tipete,dragostea e singura care are voie sa ridice vocea…,sa nu permiti,ca pasiunea,desfranarea,sa te scoata dintr-o lume reala, pentru cineva care nu a existat niciodata..,sa nu permiti,ca durerea, tristetea, singuratatea, ura,resentimentele,gelozia,ranchiuna si tot ce-ti poate fura stralucirea din priviri,sa-ti diminueze forta care exista-n ttine!…sa nu-ti pierzi demnitatea de a fi femeie…,(cel mai important: NICIODATA SA NU CREZI CA CINEVA SE POATE INTOARCE,CAND EL NU A FOST NICIODATA PREZENT!)

Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma. Nu promit sa te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma. Nu promit ca o sa te opresc, dar pot sa fug cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, cauta-ma. Promit sa tac oricat vrei tu. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund… vino sa ma vezi, poate eu am nevoie de tine….

Existam dar refuzam sa traim…
Suntem,insa refuzam sa devenim…
Stim,insa refuzam sa cunoastem…
Auzim,insa refuzam sa ascultam…
Fredonam,insa refuzam sa cantam…
…Exista cateva lucruri in viata
Care nu se pot recupera…
Ai grija de gandurile tale…
Deoarece ele devin cuvinte…
Ai grija de cuvintele tale…
Deoarece ele devin fapte…
Ai grija de faptele tale….
Deoarece ele devin obiceiuri…
Ai grija de obiceiurile tale…
Deoarece ele devin caracterul tau…
Ai grija de caracterul tau…
Deoarece el devine ,,SOARTA TA” !

Unul din cele mai rele lucruri legate de natura umana este, ca tindem sa uitam sa mai traim.Visam cu totii la nu-stiu-ce gradina magica de trandafiri, in loc sa ne bucuram de trandafirii care cresc in fata casei
noastre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s