10 Pentru sex

10 lucruri care “iti spun” ca el vrea doar sex

Din nou vorbim despre un EL care de data asta doreste doar o relatie sexuala. Cum stim? Pai…. suntem atente la urmatoarele aspecte:

1. Iti spune direct. Multi barbati nu se jeneaza sa precizeze de la inceput ca vor doar “fun”, nu o relatie serioasa. Cand un barbat iti spune asta din prima clipa, nu spera ca se va razgandi dupa prima partida de sex, nu-ti face iluzii, daca tu vrei ceva serios, renunta la el si mergi mai departe.

2. Se comporta extrem de… sexual fata de tine. Cand esti la o intalnire cu un barbat, observa daca el aduce prea rapid discutia in zona sexuala. Aceasta familiaritate excesiva este adeseori ignorata si confundata cu o atractie puternica si o conectare pe aceeasi lungime de unda (sindromul “El nu se poate abtine pentru ca ma place foarte mult.”) De fapt, ceea ce ii place lui foarte mult este ideea de a te avea in pat. Daca el dirijeaza mereu conversatia catre sex, daca iti priveste sanii si… nu numai, este evident ca are un singur gand in minte si acela nu este cel de a te cunoaste mai bine.

3. Incearca mai mult decat un sarut la prima intalnire. In general, oricat de puternica ar fi scanteia nascuta intre tine si el, un barbat care te place cu adevarat isi va controla impulsurile sexuale si isi va tine mainile deasupra mijlocului cel putin in prima seara…

4. Iti sugereaza sa deveniti f*ck buddies. Asta nu se intampla pentru ca el nu ar fi pregatit pentru o relatie serioasa, ci pentru ca nu vrea decat sex si nu are chef sa se implice emotional.

5. Asteapta ceva in schimb pentru ca te-a scos in oras si a platit masa la restaurant. Exista barbati care gandesc “a plati pentru o iesire in oras” = “a primi sex la schimb”. Acesta nu este un mod de a trata pe cineva cu mult mai grozav decat daca ar fi vorba de o prostituata si nu reprezinta in nici un caz o indicatie ca barbatul respectiv ar vrea sa intre intr-o relatie seriaosa cu tine.

6. Nu incearca sa-ti cunoasca personalitatea.

7. Te suna 1) cand este intuneric, 2) tarziu si 3) ca sa aranjati unde sa faceti sex.

8. ’Relatia’ voastra nu a depasit stadiul in care el plateste bautura si masa si apoi ajungeti in pat.

9. El nu doreste sa faca nimic care sa implice prea multa conversatie, cu exceptia cazului in care conduce la sex.

10. Dupa ce partida de sex s-a incheiat, el dispare in graba.

Ce parere aveti? Fetelor, ati intalnit astfel de barbati si ati reusit sa va prindeti ce vor? Baietilor, va recunoasteti in aceasta descriere, in cazul in care ati urmarit sa fiti cu o fata doar pentru sex?

Advertisements

4 thoughts on “10 Pentru sex

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s