Femeile inteligente au o viata sexuala mai bogata

O fi adevara sau nu un lucru e cert: nu e de ajuns sa fii frumoasa. Conform unui studiu se considera ca femeile inteligente au o viata sexuala mai bogata decat cele care sunt doar frumoase (cred si eu: imaginatia isi spune cuvantul)

Articol original:

Femeile frumoase îi înnebunesc pe bărbaţi, dar cele inteligente au o viaţă sexuală mai bogată, relatează dailymail.co.uk. Acestea din urmă, mai ales dacă ştiu să-şi exprime dorinţele şi sentimentele, au o viaţă sexuală mai împlinită. Acesta este rezultatul unui studiu realizat de cercetatorii britanici de la King’s College din Londra.

Studiul a fost realizat pe 2.000 de femei cu vârstă cuprinse între 18 şi 83 de ani. Ele au răspuns la un set de întrebari referitoare la viaţa lor sexuală şi la numărul de orgasme pe care îl au. Potrivit studiului făcut de cercetatorii britanici, reprezentantele sexului frumos, care îşi pot exprima liber dorinţele, au de doua ori mai multe orgasme decât cele inhibate.

Creierul cel mai mare organ sexual!

Aproximativ 40% dintre femeile britanice au probleme cu viaţa sexuală, spun experţii. “Aceste descoperiri arată că inteligenţa emoţională constituie un avantaj în multe aspecte ale vieţii, inclusiv cea sexuală”, a explicat Tim Spector, cercetator la King’s College din Londra.
Oamenii de ştiinţă au mai studiat si perechi de gemene cu IQ-uri diferite. Ei au concluzionat că cele care aveau un coeficient de inteligenţă (IQ) mai mare se bucurau şi de o viaţă sexuală mai activă, cu orgasme mai dese. “Inteligenţa emoţională are un impact direct aupra vieţii sexuale a femeilor. Aceasta influenţează capacitatea femeii de a comunica aşteptările pe care le are din punct de vedere sexual”, a declarat psihologul Andrea Burri.

Totodată, oamenii de ştiinta au afirmat că mitul conform căruia bărbaţii ar trebui să fie cât mai lenţi în timpul sexului este fals. Sexologii spun că majoritatea femeilor preferă diverse jocuri sexuale, fapt care le aduce mai multe orgasme decât dacă bărbatul ar fi răbdător.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s