Tu sau lumea sau oricine

Tot ce stiu e ca mi-as dori sa faci parte iar din visele mele, sa ma trezesti zambind si facand lumina in camera. As vrea sa fiu eu motivul pentru care zambesti, fiinta care iti trezeste simturile la viata.

As vrea enorm de multe lucruri legate de tine, dar de fiecare data cand ma apropii se rupe ceva si o iau din nou de la capat. Poate cineva ne pune rabdarea la incercare sa vada cat putem duce sau poate acel cineva nu considera ca ne meritam unul pe celalalt.

Un labirint intins pe suprafata zilelor infinite in care amandoi trebuie sa iesim in aceeasi secunda sau nu se va intampla nimic. Un labirint prea incurcat pentru tine, de neinteles pentru mine, dar care totusi ne da speranta si ne face sa-l parcurgem la nesfarsit.

In inocenta mea tarzie inca mai pot zambi si pot incepe sa invat sa depasesc obstacole. Zi de zi ma trezesc zambind cu gandul la tine. un gand plin de speranta, unicul gand care ma face sa merg mai departe.

Daca barbatii ar sti sa faca femeile fericite macar jumatate din cat ma faci tu pe mine probabil multa lume ar zambi mai des, ar simti ca traieste, viseaza, iubeste si spera mai mult ca ieri.

La ce? Simplu! La un maine mai bun, la o lume mai fericita, la o lume care sa stie sa zambeasca si sa se bucure chiar si in fata greutatilor. 🙂

One thought on “Tu sau lumea sau oricine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s