Bancuri!

Da bancuri!

Cred ca e vremea sa ne mai inveselim putin 🙂

Bancurile sunt preluate de pe un forum de gameri deci Enjoy!

Intr-un bar dragut, o tipa superba se apropie de bar si-i face un semn provocator barmanului. Asta se prezinta instantaneu:-Va pot servi cu ceva?Tipa, discret ii face semn sa se apropie. -Da, cu ce va pot ajuta? Tipa il cheama si mai aproape, apoi incepe sa se joace cu degetele pe barba lui… -Tu esti patronul? -Nu, dar… Tipa il mangaie sexos pe fata, pe ochi… -Poti sa transmiti un mesaj patronului tau? si ii baga barmanului doua degete in gura, lasandu-l sa le suga usor, erotic. Gagiul excitat tot: -Da, sigur, sigur. Tipa: -Spune-i ca nu mai aveti hartie igienica la WC !

*Moldoveanu’ la oras:
-În fiecare seara când vin acasa trebuie sa scol din somn trei vecini pentru ca pe lift scrie “Numai pentru patru persoane!”

Intra un barbat cu o capra in brate in camera unde statea sotia lui si spune : uite draga , asta-i vaca cu care fac eu sex cand tu ai migrene , la care sotia : daca n-ai fi asa prost ai realiza ca asta e o capra , la care barbatu : daca n-ai fi asa proasta ai realiza ca vorbeam cu capra

Un hot intra noaptea intr-o casa unde proprietarii erau plecati. Cum tocmai baga banii in sac aude o voce: “Iisus te priveste!” Se uita el in toate partile si nu vede nimic. Mai incolo baga bijuteriile in sac si iar aude o voce: Iisus te priveste!” Se uita hotul si vede un papagal. Papagalul ii zice “Pe mine ma cheama Moise da sa stii ca Iisus te priveste”. Hotul rade si intreaba” Ce tampit isi boteaza papagalul Moise?”
Papagalul: “Acelasi tampit care si-a botezat dobermanul Iisus

Un taran intr-o caruta plina ochi, cu un singur magar amarat cu ochelari de cal care nu se urnea deloc, striga frenetic:
– Dii, Murgule! Dii Surule! Dii Florica! Dii Maricica!
Un barbat se uita la el si il intreaba daca a uitat cum se numeste magarul, taranul spuse:
– Stiu cum il cheama, da vreau sa ii dau impresia ca nu lucreaza singur.

Un tata avea doi copii, unul pesimist si unul optimist. In fiecare zi cel optimist era zglobiu, cel pesimist era tot timpul plouat. De Craciun tatal s-a hotarat sa il faca fericit pe pesimist si nefericit pe optimist. Asa ca i-a luat pesimistului o tona de jucarii si optimistului o gramada de balegar. Pesimistul cand a vazut jucariile a inceput sa se planga ca acum toti copiii la scoala or sa il invidieze, ca nu o sa aiba timp sa se joace cu toate etc, si optimistul fugea razand din camera in camera. Tatal il intreaba: – De ce razi ba, ca ai primit o gramada de balegar?! – Da, da’ trebuie sa fie si poneiul pe aici pe undeva!

Intr-o zi,la usa unei batrane bate un domn,elegant imbracat,cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida,ca tipu incepe: – As dori sa va prezint cel mai performant aspirator… In timp ce vorbea,arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar,explicand: – Stati linistita,daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor,promit ca mananc eu ce ramane! Dupa ce asculta toata povetea,tremurand de nervi,batrana ii raspunde: – Sper ca ai pofta,ca nu am curent de azi-dimineata!!!

-Trebiue sa ma ajutatzi, ii spune un tanar psihiatrului.In ultima saptamana am visat in fiecare noapte ca joc intr-un turneu de badminton shi apoi m-am sculat de fiecare data obosit shi transpirat.
-In regula, uite care e tratamentul.Bea asta imediat shi vei fi vindecat.
-Nu pot sa ashtept shi sa beau asta maine?, intreaba “visatorul”.
-De ce?
-Joc finala in seara asta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s