Poate ca nu mereu e bine, dar mereu trebuie sa te bucuri.

Incearca sa vezi dupa fiecare problema ce ai avut de castigat dupa ce trece.

Tot ce nu mi-a dat viata ai reusit tu sa-mi dai. Toata dragostea care mi-o porti, toata iubirea de care am parte alaturi de tine. Momentele in care ma gandesc la tine si ma fac sa zambesc, totul e asa frumos. Pare infantil spus, dar toate momentele astea ma fac sa vreau sa te descopar tot mai mult. Important e sa poti iubi pentru a putea imparti setea de viata. Da, o viata frumoasa, plina de bucurii, de placeri, de sentimente, de iluzii, sperante, vise.

Tot mai mult imi dau seama ca toate visele care le am sunt legate de tine, toate sperantele sunt alaturi de tine, toate sentimentele le nutresc pentru tine. Poate ca nu e usoara viata, poate ca exista si probleme, si certuri, si moment mai putin fericite. Ideea e mereu sa lupti sa fie bine, sa astepti, sa ai o rabdare de fier pentru ca soarele chiar daca intarzie sa apara el nu uita.

Important e sa iubesti mereu fara sa speri nimic, sa nu te uiti inapoi, sa nu-ti regret greselile, sa nu astepti nimic. Daca un lucru e sa fie pentru tine el va fi. Chiar si in momentele in care totul merge prost, da-I drumul, daca e sa fie al tau se va intoarce. Poate pare basm ce zic eu aici, dar chiar nu e. Sunt surprizele pe care ni le rezerva viata, incercarile ei de a ne maturiza. De fiecare data cand pierzi un lucru daca il recuperezi il apreciezi mult mai mult, aproximativ la valoarea lui reala.

E trist ca uneori nu e totul cum vrem noi. Poate uneori pierzi ceva si nu se intoarce. Important e sa prievesti partea plina a paharului. Daca nu recuperezi ceva ori nu a fost destul de bun pentru tine ori asa a vrut cineva de sus.

Viata ne da multe sanse sa o descoperim, sa o traim, dar uneori deschidem prea tarziu ochii sau chiar deloc. Darurile care le primim zi de zi sunt trairile care le avem mereu, sentimentele, iubirea. Da, totul se invarte in jurul iubirii. Daca ceva e sa iasa bine, iese pentru ca apreciezi si iubesti acel lucru.

Nu lasa o perioada trista sa te deprime. Bucura-te mereu de ce inveti din probleme, de maturizarea de care ai parte dupa ce ele trec, si de zambetul pe care-l ai cand totul revine la normal.

Advertisements

One thought on “Poate ca nu mereu e bine, dar mereu trebuie sa te bucuri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s