Fosta sau tu!?

Ei bine hai sa vedem 3 semne care-ti spun ca se gandeste la fosta!

Te compara cu ea – Barbatii care inca nu au uitat de ex-iubita vor gasi zeci de momente in care sa vorbeasca despre ea, chiar si atunci cand te complimenteaza. Nu e bine daca ti se servesc replici ca: “Esti mult mai draguta decat ea!”. Vorbele sale par de lauda, dar iti indica faptul ca inca simte ceva pentru ea.

Afiseaza in exces relatia voastra – Nu e bine daca face in asa fel incat fosta iubita sa moara de gelozie (de exemplu sa intre triumfator cu tine de mana pe usa barului in care obisnuiesc sa vina prietenii ei sau chiar ea.) Si mai rau e daca nu se intampla doar o singura data! O alta activitate care nu prevesteste nimic bun e postatul pe Facebook a zeci de fotografii cu voi doi in ipostaze foarte “dragastoase”

Ai putea trece drept sora geamana a fostei – Nu te amagi singura incercand sa-ti explici asemanarea fizica izbitoare prin faptul ca, pur si simplu, asta este genul de femeie de care este atras. Adevarul este ca nu a trecut inca peste relatia anterioara, nici nu este pregatit pentru cineva nou, si atunci a ales un substitut de tranzitie – tu.

sursa: Cosmopolitan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s