alte si alte ganduri

oare de ce mereu adoram persoanele care ne ignora si le ignoram pe cele care ne adora? oare ii place omului atat de mult sa sufere? nu ne multumim niciodata cu ce avem si mereu vrem ce nu putem avea. daca pana acum nu credeam asta in acest moment sunt sigura de ceea ce spun deoarece vorbesc din proprie experienta.

omul e facut sa greseasca, uneori tine la cine nu trebuie si se razbuna pe cine i-a fost cel mai aproape. e ca si cum am fi facuti dupa acelasi tipar. eu una nu am vazut pe nimeni sa se multumeasca cu ce are si uneori a doua optiune e mai proasta decat prima.

nu zic sa incercam sa ne multumim cu ce avem ca e cam imposibil. asta e firea umana, ne joaca feste tot timpul, mereu trebuie sa fie cum vrea inconstientul nu cum vrem noi. dar chiar nu ne putem controla? de ce mereu suntem atrasi de ce nu e bun pentru noi?

poate Doamne Doamne nu ne-a dat o viata roz la toti, dar macar un roz pal nu o putea face, sau ii era prea greu sa creeze culoarea la momentul acela?

Advertisements

3 thoughts on “alte si alte ganduri

  1. Legea atractiei. De aceea vrem ceva ce nu putem avea. De aceea cel care este dorit trebuie sa mentina intotdeauna un mister in jurul lui, dandu-i impresia celuilalt ca nu poate fi atins. E doar un joc al mintii ce foarte putini stiu sa-l joace cum trebuie pana la capat.

    • Misterul e ceva destul de relativ… Trebuie sa existe intr-o anumita doza, dar la un moment dat devine obositor pentru celalalt… Nu te poti prezenta ca o armata invincibila pentru ca la un moment dat celalalt se satura de batalii pierdute..

  2. De asta am si spus: putini stiu sa-l joace cum trebuie pana la capat. Telul e sa il aduci mai aproape pe celalalt, nu sa-l alungi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s