Doar cateva impresii

Ei bine ce e prietenia? E gandul care imi sta pe creier azi.Unii dintre noi nu mai percep prietenia asa cum ar trebui sa se desfasoare ea. E frumos sa ai pe cineva cu care sa te mai certi uneori, cu care sa zambesti, sa razi la un film prost sau pur si simplu o persoana pe care sa te bazezi cand e nevoie.

Ma bucur ca am asemenea persoane aproape si ca pot fi considerata la fel de altii, dar totusi exista acele certuri care sincer sunt obositoare si au consecinte neplacute pentru ambii interogati.

Pare usor uneori sa arunci anumite vorbe, dar asa cum bine stiti o anumita vorba zisa in serios sau in gluma poate deteriora o prietenie ce dureaza de ani de zile. Spun asta pentru ca mi s-a intamplat si nu mi-a placut deloc.

De ce cand suntem nervosi ne gandim doar cum sa ne revarsam supararea pe persoana din fata noastra care a fost mereu alaturi de noi. Oare chiar asa sunt oamenii? De ce nu mai bine cand simtim nevoia de cearta nu ne intoarcem si plecam la o plimbare sa ne calmam? Chiar e necesara o cearta? Cu ce ne ajuta? Pe moment poate ne face mai bine dar mai tarziu realizam ca e o greseala. In cateva minute distrugi ce ai cladit din greu zile intregi. Prietenia sincera, increderea, ajutorul nu ti le da oricine. De ce nu le apreciem la adevarata lor valoare si ne dam seama de importanta unei persoane abia dupa ce o pierdem?

Ciudat desi e normal ce am scris mai sus si stim asta continuam sa gresim.

Advertisements

3 thoughts on “Doar cateva impresii

  1. Nu este gresit sa te certi, este gresit sa renunti sa te certi pana cand nu ajungi intr-un punct comun realizand astfel ca cearta a fost doar un mod de ati elibera frustrarea. Prietenii adevarati stau langa tine o viata, numai ca trebuie sa inveti mai intai sa fii unul inainte sa ai pretentii de la celalalt. Omul niciodata nu va inceta sa se certe, oricat de mult ar constientiza asta. Intrebarea ar trebui sa fie: de ce renuntam atat de usor?

    • Cearta nu o sa te aduca niciodata in vreun punct comun… pur si simplu va crea o alta cearta si alte frustrari.. daca doresti un punct comun mi se pare mult mai normal sa poti o discutie bine argumentata… in nici un caz sa te certi.

  2. As vrea sa te certi cu mine o data fata in fata sa vezi cum ma te duc in iad apoi in cer si inapoi pe pamant. 😀 Uneori trebuie sa simti mai mult atunci cand te certi decat cand iubesti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s