Sentimente, cuvinte, motivatii si motto-uri :)

Cuvinte, sentimente si emotii 🙂 suntem oameni si din asta traim

  • “Cu timpul vei invata ca incercand sa ierti sau sa ceri iertare, sa spui ca iubesti, sa spui ca ti-e dor, sa spui ca ai nevoie, sa spui ca vrei sa fii prieten, poate sa fie prea tarziu…
  • Cu timpul vei vedea ca desi te simti fericit cu cei care-ti sunt imprejur, iti vor lipsi teribil cei care mai ieri erau cu tine si acum s-au dus si nu mai sunt langa tine…
  • Cu timpul iti dai seama ca cel care umileste sau dispretuieste o fiinta umana, mai devreme sau mai tarziu va suferi aceleasi umilinte si dispret, dar multiplicate, ridicate la patrat.”
  • “Pe masura ce crestem, descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face. Vei avea inima franta cel putin o data si de fiecare data va fi din ce in ce mai rau. Vei frange si tu inimi, asa ca adu-ti aminte cum te-ai simtit cand tu sufereai. Te vei certa cu cel mai bun prieten. Iti vei invinui noul iubit/noua iubita pentru ce a facut cel/cea dinainte. Vei plange pentru ca timpul trece prea repede, si, poate, vei pierde pe cineva drag. Asa ca, fa prea multe poze, razi prea mult, iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit din dragoste. Pentru ca, pentru fiecare saizeci de secunde in care stai suparat, pierzi un minut din viata pe care nimeni nu ti-l poate da inapoi…”
  • “Pentru fiecare 60 de sec. in care stai suparat, pierzi un minut din viata frumoasa pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi… asa ca invata si tu sa fii fericit si sa zambesti!”
  • “Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde,ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le !”
  • “Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea.”
  • “Inevitabil ajungi sa vorbesti despre trecut,sa asociezi trairi din prezent cu ce s-a intamplat atunci…Fara sa vrei te lasi prada unei lumi prafuite,in care verbul “a fost” zbrobeste cu nepasare. Indiferenta nu e arma impotriva stratului mare de praf?

4 thoughts on “Sentimente, cuvinte, motivatii si motto-uri :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s